L O N D O N

Oivoi! Huomenna aikaisin aamulla lennämme Lontooseen. Yllätysreissu, jonka poikaystäväni järjesti seitsemännen vuosipäivämme johdosta. Alkuviikosta en osannut yhtään vielä fiilistellä reissua, sillä tiesin näiden reissua edeltävien päivien olevan todella hetkisiä. Nyt en kuitenkaan enää malttaisi odottaa huomista. NIIIN kivaa lähteä viikonlopuksi fiilistelemään Lontoota. 

Shoreditch, Camden, vintage-kaupat, pubit + olut, pitkäksi venyneet illalliset, mahtavat kuvauslokaatiot ja yhdessä vietetty aika = <3. Näitä ainakin odotan! 

Google-maps on jo täynnä pieniä tähtiä ravintoloista, joita hätäpäissäni googlettelin tällä viikolla kiireen keskellä. Jos teillä kuitenkin on jotain tärppejä, niitä otetaan ilomielin vastaan. Myös edullisemmat vintage-kaupat kiinnostaa paljon! Nyt on kuitenkin pakko aloittaa pakkausrumba. Pelkillä käsimatkatavaroilla matkustaminen aiheuttaa aina harmaita hiuksia, kun on pakko karsia tavarat minimiin. 

Mitäs olette muuten mieltä blogin uudesta ulkoasusta? Sivupalkki löytyy nyt tuolta oikeasta yläkulmasta pallosta. Banneri varmaan vaihtuu myös lähipäivinä, sillä voin vaan kuvitella kuinka isolta mun naama näyttää jollain Macin isolla pöytäkoneella, kun mun pienellä läppärilläkin se on jo aika huge.

We're leaving to London tomorrow to celebrate our 7th anniversary with my boyfriend. I'm soooo excited to spend some quality time with him in one of my favourite cities. Any London tips? 

Kommentit

Hanna P (Ei varmistettu)

The Good Life Eatery ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka! Paikan avocado toast on aivan taivaallinen! Suosittelen menemään heti aamusta, sillä sisälle on yleensä jono ja vapaata paikkaa saa odottaa :)

Elisa Lepistö

OOOH! Nimi enteilee jo hyvää <3 kiitos vinkistä! Laitoin heti googlemapsiin merkinnän :)

hanna kovanen

Omia Lontoon suosikkeja ovat ainakin The Gallery sketch -ravintolassa (kannattaa varata pöytä), juurikin Shoreditch ja kaupat siellä, The Electric, Happiness Forgets on hyvä cocktail paikka ja Ace Hotel for eye candy ja varmaan tykkäisit Deliciously Ellan kahvilasta - The Mae Deli

Elisa Lepistö

Kiitos Hanna! Mahtavia vinkkejä! :)

Boom Burger Notting Hillissä on MUST, Samoin Sager + Wilden viinibaari, Exmouth Marketin ravintolat (erityisesti Santore) ja Greenberryn brunssi Primrose Hillissä. Jos jotain kalliimpaa safkaa niin Taberna do Mercado on mieletön. Kun työskentelin ravintola PR-firmassa Lontoossa kaikki odottivat sinne pääsyä. Drinkeille kannattaa mennä White Lyaniin ja The Hoxton Hotelin sekä Charlotte Street hotelin drinkkibaareihin!

Elisa Lepistö

Ihanaa!! Kiitos paljon vinkeistä Suvi! :) 

TheLillyPierce (Ei varmistettu) http://bellefernal.wordpress.com

London Eye:n viereinen Locale tarjoilee loistavaa italialaista, ja ihan mielettömän söpö paikka SOHO:n Muriel's Kitchen. Näitä molempia löytyy muualtakin, mutta nämä ovat itse todistetusti hyvät. Kannattaa googlettaa kuvia Murielista. Ihana värimaailma ja sisustus. Käy kaikkiin ruoka-aikoihin ja tarjoilee vähän terveellisempää safkaa, vaikka aamupalamestaksi ;)

P.S. Sulla on ehkä Suomen paras blogi &lt;3

Elisa Lepistö

Oiii kiitos sikana vinkeistä! Kuulostaa oikein hyvältä! Ja ihanan näköinen tuo Muriel!!:) Jospa vaikka heti huomenna yrittäisi suunnata sinne ;)

JE (Ei varmistettu)

Dishoomista saa sairaan hyvaa ruokaa ja jos haluutte 'salaiseen' baariin niin NOLA on tosi kiva ja loytyy Shoreditchista. Bubbledogsista saa shampanjaa ja hodareita ja loytyy Charlotte streetilta. Hauskaa Lontoon matkaa :)

Elisa Lepistö

Samppanjaa ja hodareita!!! Mikä täydellinen combo <3 ahhh! Kiitos paljon!! 

Kommentoi