Lajikokeilu: Trapetsitunti

Mielestäni kaikki akrobaattiset jutut ja kehonhallintaa parantavat liikuntamuodot ovat kaikista hauskimpia. Olin siis todella innoissani, kun kuulin että Sportsetter.fi lähettää minut kokeilemaan tällä kertaa TRAPETSITUNTIA! En tiennyt oikeastaan yhtään, mitä on luvassa. Jännittyneenä astelin Salmisaaren Elixiaan, jossa tunti pidettiin.

Sali oli todella iso ja trapetseja oli yhteensä 8. Ne olivat hiukan eri korkeudella keskenään. Kenkiä ei tarvinnut ollenkaan, siellä oltiin sukkasiltaan. Aluksi tehtiin nopeat lämmittelyt, jonka jälkeen mentiinkin jo trapetsille. Olin katsellut lasin takaa edellistä tuntia ja kuvittelin nousevani melko näppärästi siihen istumaan. Se olikin aluksi vaikeampaa, kun olin kuvitellut. Kuitenkin melko nopeasti ymmärsi, miten se lantio kuuluu kipata, jotta sinne pääsee helposti. Tunti eteni niin, että ohjaaja näytti aina ensin liikkeen, jonka jälkeen pääsimme kokeilemaan. Hän kiersi kokoajan varmistamassa, että vahinkoja ei satu. Liikkeitä riitti vasta-alkajille, kuin myös edistyneemmille. Lempikohtani oli se, kun heijasimme salin läpi trapetseilla kädet suorana hurjaa vauhtia. Tuntui niin ihanalta liitää huoneen poikki. Melkein kuin olisi lentänyt. Hauskinta tunnissa oli mielestäni se, että siinä kroppa sai treeniä ihan huomaamatta. Oli niin keskittynyt saamaan liikkeet oikein, ettei oikeastaan huomannut edes jännittävänsä keskivartaloa. Enkä muista, milloin olisin viimeksi tehnyt kieppejä!Pidin todella paljon tunnista! En aiemmin edes tiennyt, että tällaisia järjestetään. Innolla jään odottamaan, minkä lajin pariin minut laitetaan seuraavaksi.  Jos sinulta on mennyt ohi, mikä on Sportsetter.fi, voit käydä täältä lukemassa postaukseni siitä. 

Kommentit

Mari (Ei varmistettu)

Apua eikö teillä ollut mitään mattoja alla? :O Itse kävin kokeilemassa lajia täällä Sydneyssä ja meillä oli paksut pehmusteet alla, jolloin ei pelottanut yhtään kokeilla vaativampiakin temppuja. Hauskaa eikö!

Elisa (Ei varmistettu)

Ei ollut mattoja, joten mitään liian vaikeita temppuja en lähtenyt kokeilemaan :D Oli kyllä tosi hauskaa!

Anonymous (Ei varmistettu)

Aika hassua ettei ole pehmikettä alla minkäänlaista.. Mutta kivalta näyttää! Harmi vaan itse refluksitautia sairastavana en voi mitään pää alaspäin -juttuja tehdä :

Elisa (Ei varmistettu)

No voi harmi! :/ Tuolla näytettiin kyllä aina vaihtoehtoisia liikkeitä, joten pääalaspäin ei tarvinnut mennä missään vaiheessa, mikäli ei halunnut! Tietty trapetsille pääseminen on silloin hiukan haastavampaa!

Anonymous (Ei varmistettu)

Kiva postaus! Voisit kirjoittaa jatkossakin näistä sportsetter-kokemuksista :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! Kirjoitan varmasti aina kun käyn jotain kokeilemassa :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Mitkä valinnat sinulla on Sportsetterissä? Yritän nyt arvailla, millä kombinaatiolla voisin itsekin saada trapetsitunnin. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Mulla on melkein kaikki valinnat, joten aikalailla on tuurista kiinni ! Toicottavasti saat sen :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Vau, kuulostaa tosi hauskalta! :D Tiiäkkö onko tollasia paikkoja paljonki? :) Mietin että oiskohan täällä Oulussa...

Elisa (Ei varmistettu)

En kyllä valitetttavasti osaa sanoa, löytyykö oulusta! :/

Kommentoi