Lehtikaalipasta ja itsetehty cashew-pesto

DSC_5262.jpg

Viimeaikoina on tehnyt mieli katsoa taas vähän tarkemmin ruokavaliota ja sitä, saako tarpeeksi vitamiineja ja hyviä rasvoja. Samalla pimeys on kuitenkin saanut hiilarihimot valloilleen ja houkutellut syömään pastaa jokaisella aterialla. Päätin siis tuunata pastareseptistä sellaisen, että siitä saisi jotain hyvääkin keholle. Tänään ajattelin syödä samaa pestoa kesäkurpitsasta tehdyn ”pastan” kanssa. Baby steps..

Pesto

1 dl öljyä

1 dl cashewpähkinöitä (jos mahdollista, liota muutama tunti/yön yli vedessä)

vajaa 1 dl Pecorinoa

vajaa 1 dl Parmesania

kourallinen lehtikaalia

1 kokonainen basilika

2 valkosipulin kynttä

1 sitruuna

Lisäksi

Pastaa / kesäkurpitsaa

Lehtikaalia

Avokadoa

DSC_5267.jpg

Jos mahdollista, liota cashew-pähkinöitä muutama tunti etukäteen. Raasta pecorino ja parmesan, purista sitruunanmehu ja laita kaikki loputkin ainekset blenderiin. Surrauta tasaiseksi mössöksi ja lisää suolaa halutessasi. Keitä pasta ja paista lehtikaaleja pannulla hetki. Lopulta valuta pastavesi lävikössä, laita pasta pannulle ja sekoita joukkoon pesto sekä avokadot. 

 

DSC_5279.jpg

DSC_5261.jpg

DSC_5291.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *