Lempimehu

Hyvää lauantai-iltapäivää!

Täällä ollaan jo melkein elävien kirjoissa, vaikka nuha vaivaa edelleen. Liikunnasta voi edelleen vain haaveilla.  Toivottavasti siellä on pysytty terveinä.

moikka!

Nyt flunssakauden ollessa pahimmillaan, kannattaa pitää huolta omasta vastustuskyvystään. Aina kun on vatsatautia liikkeellä, ostan yleensä Gefilus-mehuja. Nyt sairastellessani löysin niin hyvän maun, että sitä on mennyt jo monta litraa viikon aikana.

 

 Mehussa on mukana myös maitoa, jonka takia maku on melkein pirtelömäinen. Todella namia!

Nyt ei sen kummempia tällä erää, pitäkää huolta itsestänne! :)

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

toivottavasti paranet pian :) oon miettynyt kun oon lukenu sun blogia vasta vähän aikaa, että kuinka vanha olet? vaikutat vahvalta persoonalta :)-Ella

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitoksia Ella, eiköhän tämä ole jo voiton puolella! :) Olen 24-vuotias.

jasmine (Ei varmistettu)

en oo ikinä maistanu! täsä kun kipeenä kans ollaan pitäis muiden vitaamien ohel totaki ehk ottaa :)

Elisa (Ei varmistettu)

Jasmine suosittelen todella! Varsinkin kun kipeenä pitäisi muutenkin juoda kokoajan, niin vesi alkaa nopeasti kyllästyttää :) paranemisia sinne!

Anonymous (Ei varmistettu)

Maito lisää liman tuotantoa, eli ei kannata juua maitoo :S

Elisa (Ei varmistettu)

Tuo on ihan totta! :( En usko, että tuossa on kuitenkaan kovin paljon sitä maitoa.

HerminiCa (Ei varmistettu)

Ihan pyllystä itse kipeytin myös kurkkuni just toissapäivänä kun tuli liian kova kiire lenkille ja huivi tottakai jäi himaan... :D no jos ensi kerralla viisaampana! Tosiaan kannattaa nyt koittaa tehdä itse intiaani/muscovadosokerista/hunajasta/agavesiirapista ja sitruunasta veteen sitruunavettä eli limunadaa :)! Se on hullun hyvä muutenkin, mutta varsinkin kipeänä! :) Ja toinen näppärä on oikea piparminttutee se rauhottaa ja aukasee hengitysteitä! :) Ja tosiaan, valkosipulia hienonnettuna vaikka kauraleipäsiivun päällä ja oliiviöljyllä/balsamicolla toimii myös:)! Onneks limunadalla saa myös sen hengityksen raikastumaan taas! :) Nää mummin perinnekonstit täällä ainakin käytössä niin nyt jo hullun paljon parempi olo!http://lolimte.blogspot.com

Elisa (Ei varmistettu)

Pitääpä heti kokeilla tänään! Kuulostaa niin ihanalta. Olen muutenkin aina vannomassa luonnollisten parannuskeinojen nimeen! Ensimmäisenä aina otan valkosipulia raakana ja inkivääriä myös. Kiitokset vinkistä :)

HerminiCa (Ei varmistettu)

Hyvä hyvä ! :) Itse kovasti toivon myös että niitä homeopaattisia valmisteita, luonnon omia parannuskeinoja käytettäis enemmän hyväks mitä nykysin! :)

Suzy (Ei varmistettu)

Meillä on tota samaa mehua ja se on kyllä ihan parasta:D Join tänäänkin 2 lasia:D

Elisa (Ei varmistettu)

:D Se kyllä on ihan parasta mehua mitä oon ikinä maistanu!

H (Ei varmistettu)

Hei! Kiitos todella inspiroivasta blogista. Vaikutat erittäin älykkäältä ja maanläheiseltä ihmiseltä, ja tekstejäsi on mukava lukea. Itselläni on tavoitteena tehdä pientä elämäntaparemonttia - ei pudottaa painoa, mutta parantaa ruokavaliota yleisesti terveellisemmäksi ja säännöllisemmäksi. Itselleni ongelmana ovat annoskoot - saatan syödä todella isoja määriä ruokaa kerralla, ja sitten jätän päivän muita aterioita välistä. Olisiko sinulla mitään neuvoja tämän ongelman suhteen? Tuntuu vain vaikealta 'tyytyä' pieneen annokseen'... Vaikea selittää, mutta ehkä tiedät tunteen? :) Toinen kysymys on ihan eri aihepiiristä. :D Eli olet ilmeisesti ollut matkalla Aasiassa? :) Itse olen lähdössä sinne suunnalle parin kuukauden päästä, joten olisiko mitään ruoka- tai liikuntavinkkejä sinne? Päiväntasaajalla kun kosteus ja lämpötila varmaan aiheuttavat melko suuria muutoksia elämäntapoihin. :)- H

Elisa (Ei varmistettu)

Hei H!Kiitos ihanasta kommentistasi :) Ratkaisu ongeelmasi saattaa olla yllättävänkin helppo! Minä aloitin nimittäin aikoinaan elämäntaparemonttini sillä, että melkein kelloa katsomalla pyrin syömään jotain aina 3-4 tunnin välein. Siinä huomasi, kun oli syönyt liikaa edellisellä kerralla. Ruoka ei maistunut ollenkaan, jos oli vielä ähkyssä edellisestä ruoasta. Pitää vain silti syödä, sillon kun on sen aika. Kroppasi on luultavasti tottunut siihen, että syödään pari kertaa paljon ja muuten ei mitään. Minulla oli ihan sama ongelma. Kuitenkin, kun muutaman päivän syöt tällä tavalla kellon kanssa, VAIKKA ei olisi nälkä, kroppa tottuu siihen rytmiin. Yllättävän nopeasti huomaa myös säännöllisen ruokailun vaikutuksen energiatasoonsa. Ja minulla ei ole IKINÄ sellainen olo, että jäisi nälkä ruoan jälkeen. Se ei ole tarkoituskaan. Optimaalinen tilanne on se, jolloin energia- ja verensokeritaso pysyvät koko päivän korkealla. Silloin ei missään vaiheessa ole kamala nälkä, eikä ruoan jälkeistä väsyä myöskään tule. Ja Aasiasta sitten, en tiedä minne päin olet menossa, mutta ainakin Indoissa kannattaa ehdottomasti suunnata surffaamaan! Se on todella rankkaa treeniä, eikä kuumuuskaan haittaa vedessä. Kävin itse myös sellaisessa rantajoogassa, joka oli todella mukavaa. Kuumuuden takia en ainakaan itse pystynyt kovin rankkaa treeniä edes harkitsemaan, mutta matkoilla aina paras tapa liikkua on lähteä kävelemään ja tutkimaan ympäristöä. Ruokajutuista sen verran, että siellä kannattaa ehdottomasti syödä paljon hedelmiä. Ne ovat eksoottisia, superherkullisia ja halpoja. Muu ruoka on paljolti riisi-nuudeli-kana-variaatioita. Ihanaa reissua sinulle! :)

Tiina (Ei varmistettu)

meilläki on aina tuota mehua, ihan parasta :DD

Anonymous (Ei varmistettu)

Paranemisia! Ja itekki rakastuin tuhon kyseiseen mehuun! Se on niin pehmeää ja raikasta :)

Jenna (Ei varmistettu)

Nams, ostin just ite hetki sitten mango-appelsiinikeittoa, joten voin vaan kuvitella miten hyvää tää on!

Spaakku (Ei varmistettu)

Toivon kyllä suuresti jottet ole saanut samaa tautia kun mulla :S Kahden ja puolenviikon antibioottikuuri ja nyt pia taitaa tulla kuukausi ilman reeniä..Pikaista paranemistä siis toivotan :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi, kuinka kurjaa!! Tuntuu kyllä, että itsekin olen ollut jo ihan liian kauan urheilematta :( Paranemisia sinnekin!

Kommentoi