LEMPIPAIKALLA

Meidän kodin lähellä on eräs kallio, josta avautuu esteetön näkymä merelle. Aurinko laskee suoraan eteen ja paikassa on mielestäni jotain maagista. Viime keskiviikkona päätimme jättää puhelimet kotiin ja painella tälle lempipaikalle katsomaan auringonlaskua. Mukaan pakattiin vain eväät, koska ruoka maistuu paljon paremmalta ulkona. 

Oli yksi kesän parhaista illoista, vaikka ei oikeastaan tehty mitään sen kummallisempaa. Minun on välillä vaikea olla tekemättä mitään. Tarvitsen vähintään jotain musiikkia, jota kuunnella. Tuolla auringonlaskua katsellessa, kalliolla makoillessa ei kuitenkaan tarvinnut mitään sen kummempaa. Oli ihanaa ottaa edes pieni irtiotto omasta puhelimestaan, sosiaalisesta mediasta ja tietää että on hetken tavoittamattomissa. Keskusteluihinkin on ihan erilaista uppoutua, kun muita ihmisiä ei ole mailla halmeilla tai puhelimen viestiääniä keskeyttämässä ajatuksia. 

Nautitaan nyt täysin rinnoin näistä lämpimistä säistä, pimenevistä illoista ja vuoden ehdottomasti romanttisimmasta ajasta. Nyt on juuri se hetki, kun voi kaivaa tuikut viime talven jäljiltä ja tehdä parvekkeelle niistä ihana kynttilämeri. Voi istuskella yömyöhään siinä ulkosalla ja korkata taas pitkästä aikaa punkkupullo. Voi vaihtaa letkeät kesäbiisit tunnelmallisiin blues-kappaleisiin. Voi miettiä kulunutta kesää lämmöllä ja virittäytyä jo kaikkeen mukavaan, mitä syksy tuo tullessaan.

Kommentit

huh (Ei varmistettu)

Pitäis varmaan mennä nukkumaan kun silmät harottaa niin paljon, että rivit ja sanat sekoittuu, järki ei toimi, ja onnistuin jotenkin lukemaan postauksen alkupäästä, että "mut hakattiin viime kesänä" ja olin ihan kauhuissani että apua mitä. Onneks niin ei kuitenkaan (ainakaan tällä tietämällä) ole tapahtunut. :D

Sarianna (Ei varmistettu)

Ihana miten tuossa vikana kuvassa melkein oikeassa alareunassa muodostuu sydän. Vieläastetta romanttisempaa! :D

(Ei varmistettu)

Wautsi, upea paikka! Mikäköhän siinä on, että ruoka maistuu aina paremmalta, jos sen syö ulkona? Vaikka harvemmin siis ruoka maistuu pahalta muutenkaan :)

Lili (Ei varmistettu)

Missä tää mesta on? Aivan ihana :)

Anne (Ei varmistettu)

Olipa ihana postaus. Juuri noin syksyn tulo pitäisikin nähdä :)Musta syksy (etenkin alkusyksy) on vuoden ihaninta aikaa. Tänä vuonna vietän syksyn/talven Ausseissa ja juuri mietin että varmastikin juuri punaviini+parveke+kynttilät+ystävät komboa tulee ikävä :)

minni (Ei varmistettu)

tuttu paikka ! ihme etten oo bongannu sua täältä jos asut tässä seudulla :)

(Ei varmistettu)

Apua, ihana Suomen kesa ja no syksykin! Ainakin valoisan kesan jalkeen syksykin tuntuu taas erilaiselta. Taalla pallon toisella puolella tosin on jaatava talvi, hanskat on kaivettu esiin, mutta naita kauniita kuvia on ihan mahtava katsella ja haaveilla, kiitos!

Kommentoi