Lempparilounas Helsingissä

 

Sen jälkeen, kun olen alkanut tekemään töitä toimistolla, olen myös laiskistunut ruoanlaiton suhteen. Kalliossa on paljon herkullisia lounasvaihtoehtoja, jonka takia on tullut käytyä paljon syömässä ulkona. Jossain vaiheessa alkoi kuitenkin harmittaa, että tuli syötyä paljon ravintoköyhempää ruokaa kuin olisi kotona syönyt. Monissa paikoissa kasvisvaihtoehdot oli vähissä ja välillä ainoana vaihtoehtona oli salaatti, jonka syötyä oli taas nälkä tunnin päästä. 

Aloin jo harkita sitä, pitäisikö alkaa tekemään aina eväät valmiiksi, jotta saisi syötyä sellaista ruokaa mitä haluaa. Onneksi löysin kuitenkin Vaasankadulla sijaitsevan Rootsin lukuisten suositusten perusteella ja sen jälkeen ei olekaan tullut paljon muualla käytyä. Kyseessä on sympaattinen kasvisravintola, jossa on pieni mutta herkullinen lista. Parasta on, ettei annoksessa ole mitään "turhaa" ja lounaan jälkeen on aina elinvoimainen fiilis. 

Talvella tuli tankkailtua päivittäin vaihtuvaa keittolounasta ja tällä hetkellä lemppariruoka on ehdottomasti edamamekulho. Otan yleensä lounaan kumppaniksi joko inkiväärishotin tai porkkanamehun. Täällä on myös aina super hyvä energia ja aika usein törmää johonkin tuttuun.

Vaikka liputan terveellisyyden puolesta, haluan että ruoka on ensisijaisesti hyvää ja vasta sen jälkeen terveellistä. Onko teillä vinkkailla muista tällaisista paikoista, jotka ovat kumpaakin?

Kommentit

Tällä hetkellä

Hei,

tämä postaus tuli kuin tilauksesta. Kiitos vinkistä, täytyypä testata pikimmiten! :)

Elisa Lepistö

No mahtavaa! Suosittelen :)

Laulaunn (Ei varmistettu)

Pakko vinkata oma tuore löytöni: Pupu! Luulin itsekin ennen, että salaatti ei voi pitää nälkää ja olla täyttävää, mutta hitto miten väärässä olin. Pupun salaatit on ollu niin törkeän hyviä, että oon käyny parhaimmillaan 4 päivää viikossa hakemassa niitä lounaaksi :D plussaa itselleni on myös luomuus! :)

Roots on muuten omallakin top 3 lounaspaikkojen listalla!

Elisa Lepistö

Hei kiitos vinkistä! En ookkaan vielä käynyt, joten pitää pikapikaa mennä! :) 

Kommentoi