Lenkkimusiikkia

Aina välillä kysellään millaista treenimusiikkia kuuntelen. Se vaihtelee aika paljon sen mukaan, mitä treenaan ja millainen fiilis on. Kuuntelen myös urheillessa todella erilaista musiikkia kuin muuten. Viimeaikoina seuraavat kappaleet ovat saaneet minut liikkeelle. 

        

Saa vinkata myös omista treenibiiseistä!
Uusi musiikki tuo aina vähän lisäenergiaa :)

Kommentit

M.E. (Ei varmistettu)

Heip, haastan sinut vastaamaan blogeissa kiertävään kysymykseen: http://www.lily.fi/juttu/iltahetki-motiivien-parissa-mika-saa-minut-liik...ä saa sinut liikkumaan ja mikä jäämään sohvan pohjalle? :)Löysin blogisi viime kuussa ja jäit positiivisesti mieleen. Kuuluuko vastausta? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Heii, Jee! Teen tämän heti alkuviikosta :) kiitoksia!

M.E. (Ei varmistettu)

Kiva, että vastasit ja hyvän listan teitkin! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Morjens! Löysin blogisi eilen ja ahmaisin kaikki viimeisimmätkin postaukset tämän illan aikana!Ensinnäkin tosi mahtava blogi, ihanan monipuolinen ja selvästi asiantunteva sekä helppolukuinen! Muissa tuntuu olevan niin paljon "tänää tein tämän treenin näillä liikkeillä, huh huh ja vähän protskujauhetta päälle" meininkiä eikä kerrota liikkeistä kuin nimet. Täällä sitten ihmetellään, että mikä on vipunosto tai hauiskääntö. Toivoisin kovasti, että laittaisit postauksiin tagit niin voisi sivupalkista etsiä nopeasti vaikka ruoka/ravinto-aiheiset postaukset (ehdottomasti mielenkiintoisimmat!). Pidän myös kovasti motivaatio postauksista! Ensi vuonna alkaa näytön tälläpuolen elämäntaparemontti ja motivaatiota sekä vinkkejä tulen varmasti tästä blogista hakemaan!

Elisa (Ei varmistettu)

Morjens,Ja kiitos kamalasti! Kiva että olet tykännyt :) mulla itseasiassa on tagit aina lopussa, en ollut vaan tajunnut lisätä sitä hakujuttua tonne sivuun :D yritän laittaa sen heti kun pääsen koneeelle. Kiitos vinkistä :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Sait juuri uuden lukijan! sulla on uskomattoman mielenkiintoinen blogi! tää antaa tosi paljon motivaatiota omiin treeneihin. Olisiko mahdollista saada sinulta ruokapäiväkirja postauksia esim viikon ajalta? Ihanaa joulun odotusta :-)

Elisa (Ei varmistettu)

Ihanaa joulun odotusta myös sinulle! Ja kiitos paljon! :)Olen niin huono kirjaamaan ylös kaikkea syömääni, mutta olen tehnyt yhdeltä päivältä sellaisen. En saa sitä linkitettyä nyt tähän kun olen kännykällä :D ja aikalailla samanlailla syön päivästä toiseen. Jos urheilen, proteiinia on enemmän.

Marden (Ei varmistettu)

I was so confused about what to buy, but this makes it undrtseandable.

Kommentoi