Lenkkivaatetestailua

Käytiin eilen kävelemässä vähän pidempi lenkki, ja ajattelin että testailen erilaisia pukeutumisvaihtoehtoja tällaista kylmemmän sään kävelylenkkiä varten ja raportoin tänne, mikä oli hyvää ja mikä huonoa. Kävelyjä tulee tehtyä kuitenkin ympäri vuoden. Kerrospukeutuminen on kaiken A ja O, niin kuin olen aiemminkin maininnut. Tässä nyt ensimmäisen kokeilukerran vaatetusta.

 Eilen oli päällä seuraavat kerrokset:

  1. Urheilutoppi ja tavalliset juoksutrikoot
  2. Pitkähihainen neulospaita ja säärystimet
  3. Tuulihousut ja collegepaita hupulla
  4. Tuulitakki, sormikkaat, pipo sekä kaulahuivi

Kun astuin ulos ovesta, oli todella lämmin ja harmittelin mielessäni, että olen pukenut liikaa päälle. Kuitenkin rantaan päin mentäessä tuuli kävi todella kovaksi, ja ilma viileni huomattavasti.   Jalat pysyivät ihanan lämpiminä säärystimien ansiosta, mutta liian kuuma ei tullut vaikka aluksi pelkäsinkin sitä. Viimaa vastaan en olisi pärjännyt ilman pipoa ja huppua. Välillä kun kävelimme tuulettomassa kohdassa, tuli nopeasti kuuma, ja silloin otin pipon hetkeksi pois. Lämpöä pystyy muuten säätelemään hyvin pipon avulla. Tiesittekö, että talvella vaikka olisi muuten hyvin pukeutunut, mutta ilman pipoa, vartalo menettää jopa 80 % lämmöstään pään kautta? Joten muistetaan ne hatut ihan jokapäiväisessä pukeutumisessa :) Kaikenkaikkiaan tämä vaatetus oli melko hyvä tällaiselle tuuliselle, mutta aurinkoiselle ilmalle. Collegepusero oli ehkä turhan paksu, ja olisin saattanut pärjätä jopa kokonaan ilman sitä. Yleensä jos meinaa kävellä nopeaa tahtia, on hyvä että ulos mennessä on aluksi vähän viileä, koska kävellessä vartalo tuottaa lämpöä. Jos tämä olisi ollut juoksulenkki, vaatteita olisi ollut liikaa. Seuraavalla kävelyllä kokeilen jotain erityyppistä vaatetusta.

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Moikka! Halusin vaan kommentoida, että sulla on kiva blogi ja aion jäädä lukemaan sitä jatkossakin! Tällä hetkellä makaan tylsistyneenä flunssassa kotona ja selasin blogisi kokonaan alusta loppuun. Löytyi paljon hyviä ruokavinkkejä ja motivaatiota treenaamiseen, kunhan tästä ensin parannun. Kiitos blogista, jatka samaan malliin. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Moikka! Kiva kun kommentoit :) Parane pian! Ja tervetuloa seurailemaan! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Noi sun jalat...reidet, wow. Ihanan laihat...joskus mullakin oli tuollaiset.Kunnes en enää kestänyt naurettavan pieniä ruoka-annoksia ja rupesin syömään ikäiseni lailla..tai noh, ehkä enemmänkin. Tämä nyt oli täysin tarpeeton kommentti, tiedän, ettei laihuutta pitäisi ihailla, mutta kyllä kirpaisi..Kaunis olet.

Elisa (Ei varmistettu)

Älä turhaan ihaile! Yritän kovasti saada vähän lisää lihaksia reisiin! Naisilla saa olla vähän pyöreyttä tietyissä paikoissa ;) joten ole vain onnellinen jaloistasi. :)

Kommentoi