#LETSLOVESUMMER

Kaupallinen yhteistyö: Lidl

Osallistuin Lidlin kutsumana Sideways-festareille viime viikonloppuna. Festari järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa Nordiksella ja lavoja oli sekä ulkona että sisällä. Odotin viikonlopulta eniten Vestan, Gettomasan, Kauriinmetsästäjien, Møn, The Nationalin, Viewn, Gasellien ja Paperi T:n keikkoja, joten melko Suomi-fanina kerrankin mentiin. Musiikkiesitysten ohella oli tarjoilla muutakin ohjelmaa, kuten paneelikeskusteluita, kukkaseppeleiden tekoa,lintukaraokea, arcade-pelejä ja bissejoogaa. 

Viikonlopun positiivinen yllättäjä oli Cigarettes after Sex bändi, jota aloin kuuntelemaan vasta sunnuntaina ennen festarialueelle menoa Spotifyista. Sopivan rentoa ja rauhallista musiikkia kolmoispäivään ja hyvä lämmittelijä The Nationalille. Myös perjantain Møn keikka oli mieletön ja se energia tarttui koko viikonlopuksi mukaan. Ihan mahtava startti festarikesälle!

Sain valita Heidi Klumin Lidlille suunnittelemasta #LETSLOVESUMMER mallistosta lempparituotteita festareille. Koko mallisto oli todella minun näköinen, boheemi ja festarihenkinen. Pidän myös siitä, että hinnat ovat oikeasti alhaiset (kallein tuote on 19,99€) vaikka materiaaleista ei ole tarvinnut tinkiä, sillä volyymit ovat niin suuria (kansainvälisesti mallistoa tullaan myymään yli 10 000 Lidl-myymälässä). Mallisto tulee myyntiin 28.6. ja sitä on saatavilla kaikista Suomen Lidl-myymälöistä, paitsi Sörnäisten, Lönnrotinkadun ja Citycenterin. 

Rakastuin täysin tähän 70-luvun viboja henkivään paisley-kuvioiseen maksimekkoon, jonka napit saa avattua alhaalta vyötärölle asti. Tämä näyttää varmasti ihanalta myös syksyn tullen kerrospukeutuessa esimerkiksi muhkeiden neuleiden ja maihareiden kanssa. 

Myös spagettiolkaiminen 100 % puuvillaa oleva maksimekko ihastutti ja valitsin sen päälleni toisena päivänä. Tätä on saatavilla myös valkoisena ja pohdin pitkään kumman värin valitsen. Päädyin kuitenkin mustaan kun ajattelin sen olevan monikäyttöisempi. Valkoinen olisi kuitenkin ihana esimerkiksi juhannusmekkona.

Musta lyhyt kimono tulee olemaan kesällä varmasti todella monikäyttöinen. Sitä voi pitää aamutakkina kotona, rannassa biksujen kanssa tai takin sijaan illalla. Kimono on 100 % viskoosia, joten materiaali on todella laadukasta. Pidän kimonoista muutenkin, kun ne luovat asusta sellaisen huolettoman oloisen. Ikään kuin olisi vain heittänyt jotain päälleen, vaikka kokonaisuus olisikin harkittu. Saralla oli puolestaan pitkä malli kimonosta, jossa oli hapsut ja kirjailuja. 

Lidlin ja Heidi Klumin 4. yhteistyömallisto #LETSLOVESUMMER tulee myyntiin kaikkiin Lidl-myymälöihin to 28.6.2018 

Kommentit

Mariam B (Ei varmistettu) https://moriem-b.blogspot.com/

Kolmas look mun ehdoton lemppari! Tai no ei ehkä ehdoton koska nuo kaikki muutkin vaatteet ja asut olivat aivan ihania. Tiedätkö, tuleeko tää mallisto laajemminkin Eurooppaan myyntiin?

Elisa Lepistö

Tulee! Tosiaan yli 10000 myymälään maailmanlaajuisesti :) 

Elza (Ei varmistettu)

Moikka! Osaisitko vastata miten nuo Lidlin koot menevät? Kannattaako pysyä omassa vakiokoossa vai valita kokoa isompi? Kiinnostaa erityisesti tuon kuviollisen mekon, shortsien ja kimonon kokotiedot! :)

Elisa Lepistö

Shortseissa mulla on koko 40, eli reippaasti isompi kuin muuten, kun halusin että ne on väljät. Muissa ihan normaalit koot :)

Elza (Ei varmistettu)

Kiitos! Pitänee mennä heti aamusta kytikselle, tuo mekko on niiiiin täydellinen festarihumuun että! <3

Kommentoi