Levilove

DSC_1019.jpg

Ensimmäinen kertani Levillä. ”Ja sä meet kesällä?!” ihmettelivät ystäväni kun fiilistelin reissuamme etukäteen.  En ole mikään laskettelija, tai muutenkaan kylmien kelien kaveri. Sen takia tämä ajankohta oli ihan täydellinen Lapin reissulle. Nytkin saa pukea jo kunnolla päälle, ja aamulla hengitys höyryää. Aurinko kuitenkin edelleen lämmittää, vaikka jossain vaiheessa päivää asteet laskevat lähelle nollaa. Iltaisin on ihana mennä saunaan ja sen jälkeen kuivatella tukkaa takan edessä punaviiniä siemaillen. 

Lähdimme tänne maanantaina yöjunalla, ja tämän viikon aikana olen totaalisen rakastunut Lappiin. En haluaisi lainkaan lähteä pois täältä. Parin viikon päästä ruska on kauneimmillaan, emmekä ehtineet nähdä vielä revontuliakaan. Siitä huolimatta reissu on ollut upea. Ensimmäisenä päivänä heti porolauma toivotti meidät tervetulleiksi, kun kävimme lounastamassa. Vaikka olen toki nähnyt poroja monta kertaa, ovat ne niin kaukana omasta arjesta että ne tuntuvat miltei satuolennoilta.

Sen jälkeen suuntasimme metsään ja otimme päiväunet Halipuun riippumatoissa, kävimme tietty halailemassa puita, söimme mustikoita ja juolukoita maasta ja nautimme campfire baristan valmistamat erikoiskahvit nuotion ääressä. Viikko luonnonhelmassa on tehnyt ihmeitä, ja kuvia on kertynyt muistikortin täydeltä. 

Innostuin myös niin paljon junamatkailusta, että aloin jo haaveilemaan pidemmästä junareissusta. Tässä vähän kuvatunnelmia ensimmäiseltä päivältä. 

DSC_1022.jpg

DSC_1033.jpg

halipuu.jpg

DSC_1026.jpg

campfirebarista.jpg

DSC_1036.jpg

DSC_1351.jpg

unnamed (1).jpg

DSC_1170.jpg

DSC_1178.jpg

* pr-reissun Levillä tarjosi Levin matkailu

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *