London calling #KÄDETILMAAN!

Lähden huomenna aikaisin aamulla Lontooseen pienelle minilomalle. Otan ipadin mukaan, mutta luultavasti en ehdi vastailemaan muutamaan päivään kommentteihin. Olen tänä vuonna matkustanut enemmän kuin koskaan, mutta sille on hyvä syy. Tammikuussa kirjoitin aarrekarttaani "matkustelua". Joten tässä minä nyt lunastan niitä omia toiveitani!

 

Jos joku vielä epäilee, toimiiko ne vai ei  niin sanonpahan vain että kokeilemalla sen sitten näkee ;) Naureskelin vielä silloin tammikuussa, että "jahas, ihanko MATKUSTELUA noin niinkun monikossa. Saa nähdä onko tällä opiskelijalla varaa edes yhteen reissuun." Mutta näin sitä vaan mennään taas.
Olen ajastanut muutamia postauksia viikonlopun ajaksi, joten ette edes huomaa poissaoloani. Saattaapa olla että päivitän jotain reissunkin päältä. En kuitenkaan ota siitä mitään paineita vaan keskityn uuteen kaupunkiin tutustumiseen!

 

Kuvassa näkyy muuten LOOP-pipo, joka on herättänyt sosiaalisessa mediassa ihmetystä lähiaikoina kun tutut naamat ovat pipoissaan näyttäytyneet ja kaikilla kuvissa sama hashtag #kädetilmaan. Kyseessähän on siis uusi radiokanava, jonka juonnetut lähetykset alkavat 13.11, nyt voi käydä kurkkimassa Loopin meininkejä täältä.

 

À tout à l'heure !  

 

PS. Vielä ehtii pari päivää äänestää lemppariblogeja täällä! Start living your best life löytyy lifestyle-kategoriasta.

Kommentit

Senja (Ei varmistettu)

oihh nyt oo kade! lontoo on kaupunki, johon oon ikuisuudet halunnut päästä käymään. se onkin seuraava matkakohde, varmasti on! heti kun tämä köyhä opiskelija saa säästettyä vähän rahaa;D

Elisa (Ei varmistettu)

Joo sama täällä! Siis sinne pääsee ihan sika halvalla norwegianilla esimerkiksi :) kannattaa metskailla hyviä tarjouksia!

minä (Ei varmistettu)

voitko laittaa lähikuvan tosta sun tatskasta/kertoa mitä siinä lukee? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Jossain vanhemmissa postauksissa näkyy varmaan paremmin:) siinä lukee relentless.

Ella (Ei varmistettu)

Saatko tästä blogista rahaa vai miten pystyt opiskelijana matkustamaan niin paljon? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Mä oon tehnyt aika paljon ihan muita töitä opintojen ohella:) ja euroopan sisällä pääsee matkustamaan tosi edullisesti jos jaksaa vähän etsiä lentoja.

Janina (Ei varmistettu)

Elluellu! Mä havahduin muutama päivä siihen, että mun elämä on helkkarin mallillaan. Tuijottelin junan ikkunasta ja hiffasin että kaikki se mitä vuoden vaihtuessa toivoin ja asetin tavoitteekseni on melkolailla tapahtunut. Onhan tässä toki itse tehtykin asioita, jotka on mahdollistanu tavoitteisiin pääsyn. Ja matkustelu! Voi hitto. Se on ihanaa. Mä haluaisin ens vuonna tehdä just sellasia pieniä muutaman päivän get away -trippejä eri Euroopan kaupunkeihin. :) Ehkä mä vielä. Sen huomaa ihmisestä, kun asioita tekee ja uskaltaa panostaa, hypätä menoon ja tehdä, niin ne unelmat ja tavoitteet toteutuu. Oot just sellanen! <3

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana Janni! Toi on niin siisti fiilis!! Ja se on tosiaan tärkeää tuntea myös sitä kiitollisuutta niitä saavuttamiaan juttuja kohtaan. Ja matkustus on kyllä niin upeeta ettei mitään rajaa. Päätät vaan että teet, niin sittenhän sä teet :) Rahakysymys se ei mun mielestä ole, koska aina voi karsia jostain jos reissuun haluaaa. Ja ihan niinkun sanoit, pitää vaan uskaltaa vähän uhkarohkeastikin tarttua kaikkiin haasteisiin mitä eteen tulee! Sillon voi sattua ihan mielettömiä juttuja :) <3

Kommentoi