London Photo Diary

Syksy on melkeinpä parasta aikaa kaupunkilomalle Euroopassa, kun kesän helteet ja turistivyöryt alkaa olla takana, mutta säät ovat kuitenkin usein lämpimämpiä kuin Suomessa. Aiemmat reissuni Lontooseen ovat olleet huomattavasti viileämmällä ilmalla, joten ei ole tullut nautittua näin paljoa ulkoilusta. Tällä kerralla tuntui että sai kaupungin ihan eri tavalla haltuun kun käveli niin paljon paikoista toiseen. Metro on ihanan kätevä suurkaupungissa, mutta sillä suhatessa saattaa jäädä melko hajanainen kuva eri alueista. 

Kävellessä tulee myös helpommin räpsittyä kuvia, joten kuvasaldo viikonlopulta on aika suuri. Tässä parhaimpia paloja!

This is the perfect time for a weekend getaway in one of the big european cities. The heat and tourist season is over, but it's still warm enough to walk around. We took ton of pictures during the weekend, so here's the best ones. 

 

Kommentit

Essi N (Ei varmistettu) http://www.essiesophie.com

Kävin viimeksi Lontoossa muutama vuosi takaperin, tammikuussa. En ehkä lämmennyt ihan niin paljon Lontoolle, mutta ihania kuvia katsellessani mieleeni juolahti, että pitäisiköhä kaupungille antaa vielä uusi mahdollisuus? Ja oikeassa olet, alkusyksy on paras aika matkustaa Euroopassa kun täällä Suomessa ollaan jo ihan syksyn puolella mutta muualla nautiskellaan vielä ihanista lämpimistä keleistä eikä kaupungeissa ole niin hirveää turistirysää. Off season-matkustelu on parasta! Itse reissasin keväällä mm. Marokossa ja Sisiliassa juuri ennen kauden alkua :)

www.essiesophie.com

Elisa Lepistö

Joo tammikuu ei oo paras kuu Lontoossa. Itsekin olin viime kerralla juuri siihen aikaan, ja oli kyllä kaupunki tosi erinäköinen :) ja kun on niin iso kaupunki kyseessä, pitää vähän tietää mihin menee kun muuten voi olla ettei oikein löydä niitä omanlaisia paikkoja muuten. Ehdottomasti kannattaa antaa uusi mahdollisuus :)

Emmms (Ei varmistettu)

Ihanasti olet saanut vangittua Lontoon tunnelmaa! Vieressä istuva poikaystäväkin kehui hienoja kuviasi. Olen samaa mieltä että Euroopassa on paras reissata syksyn auringossa kun Suomessa alkaa olla jo kalseaa. :)

Elisa Lepistö

Kiitos kummallekin :) ja tosiaan, parikin kuukautta on vielä hyvää reissuaikaa euroopassa! 

Kisulainen (Ei varmistettu)

Apua, mitä kuvia! Olen käynyt Lontoossa kerran aikaisemmin, mutta nyt kyllä nousi vahva fiilis, että pitää päästä uudestaan. Onko tulossa jotain vinkkipostausta?

Oon lukenut blogiasi jo vuosia. Ihana seurata, miten sinä oikein "paranet kypsyessäsi" ja kirjoituksiisi on tullut ihailtavaa syvyyttä. Vaikutat tyypiltä, joka kohtaa toisen arvostaen tätä selläisenä, kuin hän on. Ja se on yksi hienoimpia piirteitä ihmisessä.

Aurinkoa syyspäiviisi!

Elisa Lepistö

Voi miten ihanasti sanottu! Tuli tosi hyvä mieli, kiiitos kovasti <3 tuntuu että vielä kolmannenkaan kerran jälkeen ei tuo kaupunki ole niin näppylöissä, että osaisin kirjoittaa mitään kunnon vinkkipostausta :D mutta voisin toki jotain omia tärppejä listailla! 

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihania kuvia!!!

Kommentoi