Lontoovinkki = Shoreditch <3!

En ole (muistaakseni) aiemmilla Lontoon reissulla koskaan käynyt Shoreditchissa, mutta nyt suuntasimme sinne heti ensimmäisenä päivänä. Ja VITSI MITEN SIISTI ALUE! Meni heittämällä ihan kärkeen omiin Lontoon tärppeihin. Seuraavalla kerralla taidan etsiä sieltä myös majoitusta. Todella kivannäköisiä kahviloita, hurmaavia ravintoloita, ja vintage- ja vaatekauppoja. 

Kannattaa suunnata Redchurch Streetille ja pyöriä sen lähistöllä, varsinkin jos ostokset kiinnostaa. Brick Lanella on paljon Vintage- ja second hand-liikkeitä, ja muita vähän erikoisempien vaatteiden myymälöitä. Katutaidetta on myös joka puolella, joten ihailtavaa riittää joka puolella. 

I visited Shoreditch for the first time, and absolutely LOVED it. It's filled with cute restaurants, cool clothing and vintage stores and there's plenty of street art everywhere. Redchurch Street and it's surroundings are the best places for shopping in my opinion. Will definitely try to book hotel from this area next time I'm in the city. 

Kommentit

Emmiliina (Ei varmistettu)

Hei Elisa? Mistä on tuo ihana neuleesi? Se on ihan täydellisen värinen. Ihanaa Lontoo reissua :)

Elisa Lepistö

Se on Lindexistä! Ja siis toi väri on kyllä ihan täydellinen <3 kiitos!

Noora Arantola (Ei varmistettu) http://www.nooraarantola.blogspot.fi

Shoreditch on ehdottomasti Lontoon paras paikka! Ensi reissulla suosittelen kurkkaamaan siellä Cereal Killer kahvilaan sisään :) Alueella on myös useampi Banksyn graffiti!

Elisa Lepistö

Eiih, mietinkin että onkohan siellä Banksyn töitä! Mutta ei osunut silmiin :D Ehkä pitää tehdä vielä uusi kierros jos ennätetään ja tsekata myös tuo Cerial killer kahvila! Kiitos vinkistä :)

Kommentoi