Lupauksia vuodelle 2014

Minulla on enää muutama päivä jäljellä täällä New Yorkissa ja alkaa olla jo aika haikeat tunnelmat. Jotkut kaupungit vain vievät sydämen heti ensi vierailulla ja tämä on ehdottomasti yksi niistä. Haluaisin kertoa teille vaikka mitä, mutta tuntuu että nyt pitää käyttää viimeiset hetket hyväksi kaupungin tutkiskeluun. Sain itse paljon hyviä vinkkejä ystäviltä, jotka ovat täällä asuneet. Lupaan kertoa niistä heti kotiin palattuani. Miten teillä on vaihtunut vuosi? Onko tiukkoja lupauksia tehty? Päätin itse pitää tänä vuonna lupaukset positiivisina. Lupaan tänäkin vuonna matkustaa niin paljon kuin pystyn, viettää paljon aikaa ystävien kanssa, liikkua ja syödä tavalla joka saa oloni tuntumaan mahtavalta ja nauraa niin paljon kuin mahdollista.

Ei kannata aloittaa vuotta kieltämällä itseltä kaikki mukavat asiat, vaan keskittyä niihin hyviin asioihin mitä elämäänsä haluaa. Jos edessä on elämäntapamuutos, kannattaa sekin pilkkoa vähän pienempiin osiin. Aloittaa vaikka yhdellä pienellä muutoksella. Kun sen on saanut osaksi omaa arkea ja se onnistuu ilman suurempia ponnisteluja, voi lisätä muita muutoksia. 

Ihanaa uuden vuoden alkua kaikille!

Kommentit

Ronja (Ei varmistettu)

Hyvää uutta vuotta! Sulla on niin mahtava blogi ja ajatukset samalla aaltopituudella fitnessjuttujen kanssa kun mulla, että tätä blogia lukee aina tosi innolla!! :) ja hauska sattuma, mäkin olin nycissä ekaa kertaa viime viikolla ja oli kyllä sellanen unelmien kaupunki ettei olis millään halunnut lähteä!
Kiitos viimeisimmästä blogivuodesta, toivottavasti jaksat kirjoittaa vielä yhtä kivoja juttuja tänäkin vuonna!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiiitos Ronja! Ai vitsi, joo ihan samat fiilikset mullakin. Ei tätä ihmiset turhaan oo hehkuttanu. Ja kiva kuulla! Mä yritän taas keksiä kivoja juttuja heti alkuvuoteen;)

Pauliina Hovila (Ei varmistettu)

Mun lento Isoon Omenaan lähtee keskiviikkona! Vinkkejä kaivataan ehdottomasti, koska kaupungissa on niin paljon nähtävää, että valinnanvaikeus on iskenyt pahasti omaa must-see listaa tehdessä! :D Toivottavasti kelit pysyy yhtä hyvinä seuraavan parin viikon ajan!

Elisa (Ei varmistettu)

Oiii! Joo tiedän tunteen. Asutko Manhattanilla? Se on nimittäin plussaa, että tää on sen verran pieni saari, ettei siirtymisiin mene juuri ollenkaan aikaa. Yhden päivän aikana ehtii siis tehdä melko paljon! :)

Elina (Ei varmistettu)

Upeita kuvia! Itse olin NYCissä viime keväänä ekaa kertaa ja jäi kyllä suuri halu vielä palata kyseiseen kaupunkiin. Odotan innolla sun NYC-postauksia. :)

Kommentoi