Maaliskuun asut 5 vuodelta

Kaivelin taas asupostauksia menneiden vuosien maaliskuulta. Näitä on hauska katsella ihan jo senkin takia, että näkee kuinka paljon oli lunta maassa ja millaisella varustuksella on pärjännyt! Näkee myös hyvin, miten oma kuvaaminen, poseeraaminen ja kuvien muokkaaminen on vuosien aikana muuttunut.

2018

Tulivatkohan puvut vasta vuosi sitten elämääni? Näyttäisivät ainakin olleet melkoinen hitti keväällä tennareiden kanssa. Rakastan edelleen pukuja, sillä ne ovat niin monipuolisia. Yhdistämällä erilaisia aluspaitoja ja kenkiä, saa niistä todella erinäköisiä asuja.

2017

Muistan, että ostin tuon baskerin tänä päivänä kun kuva on otettu Madridissa. Se on kyllä ollut yksi parhaista ostoksista koskaan. Olen pitänyt sitä ihan hurjan paljon näinä vuosina ja hintaa taisi olla alle 20 €. Myös seeprahousut näyttävät jotenkin ihanan raikkailta. Pitää kaivaa esiin!

2016

Kolme vuotta sitten maaliskuussa olin Nicaraguassa, joten kamalasti asuinspiraatiota ei niistä kuvista löydy. En tosin malta odottaa, että kohta on taas mekkokelit! Vihreä on selkeästi ollu kuun väri.

2015

Hmmm, en jotenkin usko että olisi ollut niin lämmin että tällä asulla on pärjännyt? Tosin joku tekoturkispuuhka tuossa näyttäisi kädessä olevan, mutta silti. Toisaalta mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä paremmin olen oppinut myös pukeutumaan lämpimästi 😀 Tästä kuvasta jotenkin näkyy hyvin se ajan henki, enkä kyllä pukisi sitä tänä päivänä tuollaisenaan. Tosin kaikki elementit löytyvät edelleen kaapista ja voisin yhdistää ne jollain toisella tavalla.

2014

Muistan tämän päivän todella elävästi ja oli ihan käsittämättömän lämmin, kuten näkyy. Nyt on vaikea kuvitella, että silloin oli tosiaan maaliskuu. En voisi kuvitellakaan meneväni ulos noissa kengissä tällä hetkellä ja nahkatakkiin pukeutuneena!  Asu puolestaan on mielestäni edelleen söpö ja voisin hyvin pukea sen tänäkin vuonna, kunhan kelit nyt ensin hiukan lämpenesivät.

 

muoti paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *