MAANANTAITREENI JENKKAKAHVOILLE

Viikonlopun juhlimisen jäljiltä mieli on ollut harvinaisen maassa tänään. Kaikki tuntui kurjalta ilman mitään järjellä selitettävää syytä. Yritin hengitellä syvään ja miettiä asioita joista olen kiitollinen, mutta mieli ei parantunut. Töiden tekeminen ei oikein onnistunut, kun ikävä harmaa pilvi varjosti ajatuksia. Lopulta vedin lenkkikamat päälle, laitoin musiikin korviin lähdin pienelle hölkkälenkille. En muista milloin olisi tuntunut niin raskaalta askel. Aivan kuin olisi ollut nilkkapainot jaloissa. Vauhti oli tuskin rivakkaa kävelyä nopeampaa, mutta tulipahan silti kunnon hiki ja sen jälkeen niiin hyvä olo. Kotiinpäästessäni tein vielä tällaisen vatsalihastreenin, joka keskittyi kylkiin/jenkkakahvoihin. 

Ihanaa viikon alkua kaikille! 

    • selinmakuulla, kirjoita jalat yhdessä niillä numerot 1-10 ilmaan (halutessasi lisää tehoja, tee tämä nilkkapainojen kanssa)

 

Toista vähintään 2 kertaa!

Today I was feeling blue after the weekend of partying. So I went for a little run and did this ab workout, that focused on those lovehandles that we all hope to get rid of! Click the text to see a video from the exercise.

    • Lie down on your back, keep your legs together and write numbers 1-10 in the air with your feet (to add intensity, do this with ankle weights)

Repeat at least 2 times.

Have a nice week!

Kommentit

Kissis (Ei varmistettu)

Jenkkakahvathan ovat rasvaa ja sulavat pois ihan laihduttamalla. Eli ruokavaliota fiksaamalla. Ei niihin ole mitään teholiikkeitä. ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Mun mielestä kylkiä voi hyvinkin treenata ja siitä tulee heti sutjakkaampi olo kun "korsetti" on vähän kireämpi :) Tai nään tän vähän samanlaisena asiana kun jotkut "alli"-liikkeet. Pelkällä urheilulla niitä tuskin saa sulamaan, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö niistä dipeistä sun muista olisi mitään hyötyä :)

Motivaatiovalas (Ei varmistettu)

Jos juhlimisella meinaat alkoholin nautiskelua, niin ei ihmekään jos olo on alakuloinen :) Alkoholi kun pistää aivokemiat sen verran sekaisin, että tuo juhlienjälkeinen masentuneisuus on monelle tuttu tila, mukaanlukien meikäläinen. Perinteistä krapulaa ei tule sitten millään, mutta kuvailemasi olo on taattu seuraavana/sitä seuraavana päivänä. Kyllä se siitä!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi, ihana virtuaalitsemppi! Kiitos :) Ja joo, se on muistaakseni serotoniinin määrä, mitä alkoholi laskee, jonka takia tuo kurja olo tulee. Eikä nää pimenevät illat oikein helpota asiaa. Mutta nyt onneksi jo parempi fiilis!

Ellae (Ei varmistettu)

Hali Elisa! <3 Sitä on liikkeellä sitä alakulosuutta :)

Elisa (Ei varmistettu)

Haleja takaisin Ella! <3 Kyllä se siitä! Välillä on ihan hyväkin olla hiukan siipi maassa! :)

Ellae (Ei varmistettu)

No todellakin! Elämä maistuu taas ihan pikkusen makeemmalta sen jälkeen :)

Kommentoi