Maapähkinäherkku
Olen kauan jo luullut olevani maapähkinöille allerginen. Kuluneen viikon aikan olen kuitenkin kokeillut aina vain isompia määriä ja päätynyt siihen lopputulokseen, etten olekaan. Pähkinöistä saa helposti hyviä rasvoja. Koska syön melko vähärasvaista ruokaa, välillä rasvan saanti meinaa jäädä liian pieneksi. Tämä seuraava herkku ei siis ole mitenkään kovin vähäkalorinen, mutta terveellistä se on ainakin. Minulla oli banaani, joka oli tummunut jo melko paljon. Laitoin sen pakastimeen n. yhdeksi tunniksi. Sen jälkeen kuorin superkylmän banaanin, ja hurautin sen blenderissä sekaisin maapähkinöiden ja luonnonjogurtin kanssa. Laitoin vielä valmiin mössön hetkeksi pakkaseen, jotta siitä tuli jäätelömäisen kylmää.
Itse taisin laittaa pähkinöitä ja jogurttia hiukan liikaa, koska annoksesta tuli todella iso. Koska tuo on melko tuhtia tavaraa, olisi pienempikin määrä riittänyt.
Myöhemmin tänään tulossa vielä treenivideo, jonka mukaan tein eilen aerobisen. 🙂