MADDELLA KYLÄILEMÄSSÄ

Tänään ystäväni lähti takaisin kotiin ja ihana Madde tuli hakemaan minut hotellilta. Ei oltu aiemmin tavattu, mutta Marika oli jo ennakkoluulottomasti kutsunut minut heidän luokseen. Tänään ollaan kävelty koirien kanssa ja käyty vähän shoppailemassa. Söimme hampurilaiset In N Out:issa, josta sai pyytämällä hampurilaisen ilman sämpylää(!). Söin sen tuplalihalla ja -juustolla ja se oli kääräisty salaatinlehteen. Pakko kokeilla vastaavaa kotona.

Kaikenkaikkiaan on ollut aivan ihana päivä. Niin kiva kulkea paikallisen mukana, kun ei tarvitse miettiä missä kohtaa karttaa mennään kulloinkin. Opin myös tänään, että Whole Foodsista saa myös smoothieita. Kävimme hakemassa sellaiset välipalaksi ostosten yhteydessä. Whole Foods on sellainen ruokakauppa, mistä saa kaikkea ihanaa luomuruokaa ja ihan mielettömiä salaatteja. Täällä ranta-alueilla on jotenkin niin paljon rennompi tunnelma kuin Hollywoodissa.  Niin makeeta, että Madde pyysi minut tänne, vaikka olisin voinut olla ihan sekopää.

Kuvat ovat tietysti Madden käsialaa. Hänen blogistaan voit lukea lisää meidän ensitreffeistä :)

Kommentit

Rena (Ei varmistettu)

Your pictures make me dream - you look wonderful in black lace <3

xx from Bavaria/Germany, Rena

www.dressedwithsoul.blogspot.de
International giveaway: Love & Peace

Elisa (Ei varmistettu)

Thank you Rena :)

Ink (Ei varmistettu)

Oon vähän kade ettei Whole Foodsia ole Suomessa! Tosin ketju ei välttämättä ole ihan niin puhtoinen kuin mitä ulkokuori antaa ymmärtää: http://www.kemikaalicocktail.fi/2014/04/chia-jogurtti-ja-whole-foodsin-m...

Elisa (Ei varmistettu)

Mäkin oon! :) En jaksanu kokonaan lukea läpi tuota tekstiä, mutta tottahan se on että sieltä pitää valita ne tuotteet mitä haluaa ostaa. Siellä on kuitenkin todella selvästi näkyville esimerkiksi luomuostasto, joka on todella iso. Ja mun mielestä se on vaan plussaa että kaiken tarvittavan saa samasta kaupasta ;) Ehkä mä olen vähän Jenkki näissä asioissa.

pia (Ei varmistettu)

I love that dress! You look gorgeous :)
Fashion latte with vanilla

Elisa (Ei varmistettu)

Thank you! :)

Mari (Ei varmistettu)

Mun pitikin tossa Runyon Canyon -postauksessa kysyä, että aiotko tavata Maddea reissussa, arvasin, että saisitte aikaiseksi huippukuvia. Ja tosiaan, nää asukuvat on todella kauniita! Oletteko suunnitelleet jotain yhteistreenejä? Olisi kiva kuulla vaikka sun kokemuksia barre-treeneistä tai nähdä joku teidän yhdessä toteuttama liikuntapostaus, jos teillä vaan aika riittää.

Kommentoin silloin maaliskuussa blogiyhteistöistä ja muusta, ja on ollut huippua nähdä miten blogisi on lähtenyt ihan uuteen suuntaan! Tämä on jotenkin niin sun näköinen nykyään ja sun positiivinen asenne välittyy todella hyvin. Tosi kiva, että olet jaksanut kehittää blogiasi haluamaasi suuntaan. On mun mielestä lisäksi tosi ihanaa, että sun ja Vilman blogit on nykyää "naapureita", kuulutte molemmat mun lempiblogien joukkoon! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Itseasiassa barre-tunti oli täynnä, joten mennään haikkailemaan. Huomenna uusi yritys! :) Kiitos kovasti ihanista sanoista! Tosi kiva kuulla että blogi on mun näköinen :) <3 Ja täällä on kyllä hyvä olla!

Sanna (Ei varmistettu)

Aivan ihana mekko, sopii tosi hyvin noiden korujen kanssa. Itsekin toki olet oikein kaunis :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! Mäkin oon ihan rakastunut tohon, ostin sen just täältä :)

Jenny (Ei varmistettu)

Vitsi miten upeita kuvia! Ja sairaan makeita noi sun korut, ootko löytäny nekin sieltä reissusta?

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! Joo oon löytänyt. Tai kauluakoru on Nycin reissulta Urban Outfittersistä ja yksi sormuksista on Kalevalan. Muut sormukset on Veniceltä :)

Kommentoi