Madridin muotiviikot kutsuu

Lennän tänään Kiran ja Julian kanssa Espanjaan Anna de Codorníun kutsumana. Ensimmäisenä on luvassa Barcelona, jossa vietämme pari päivää ja vierailemme muuan muassa Codorníun viinitilalla. Sunnuntaina hyppäämme junaan ja matkustamme Madridiin, jossa on puolestaan käynnissä muotiviikot. Päätimme jäädä vielä maanantaiksi, jotta ehdimme kunnolla kiertelemään Madridissa. Olen todella innoissani tästä matkasta, sillä en ole koskaan ollut viinitilalla enkä muotiviikoilla!

Tuntuu että viime päivät on porskuttanut eteenpäin ihan höyryjunana. Eikä siinä ole sinänsä mitään vikaa. Nyt tuntuu olevan energiaakin jotenkin enemmän kuin vuosiin ja nautin sellaisesta flowsta, jossa saa paljon aikaan. Silti on sellainen fiilis, että tämä reissu tulee juuri oikeaan kohtaan. Hetken paussi arkirutiineista, vähän viiniä, hyvää ruokaa ja loistavaa seuraa. Ah, saako lähteä jo kentälle?! 

No, jospa sitä ainakin nyt pakkaisi ensin. Iso kuppi täyteen kahvia, ja kevätvaatteita kaivamaan vaatehuoneen perukoilta.

Ihanaa viikonloppua tyypit!

Kommentit

emiliakeijusofia

Oi, kuulostaa ihanalta! :)

Elisa Lepistö

<3 oon niiiin innoissaan! :)

EssiN (Ei varmistettu) https://essiesophie.com

Ihanaa reissua! Se tuntuu ihan aikamatkalta :) itse olin vuosi sitten Pariisissa Marimekon näytöksessä ja se fiilis mikä siltä viikolta jäi ja koko kaupungista muutenkin on aivan mieletön. Piti nipistää itseään tasaisin väliajoin, niin paljon kaikkea siistiä tapahtui ympärillä!

www.essiesophie.com

Elisa Lepistö

Uskon! Oooooh! Kuulostaa ihanalta :) Kiiitos!

ElizabethRinne

Kuulostaa huipulta! Ihanaa reissua, nauttikaahan! :)

http://www.fashionpoetry.eu

Elisa Lepistö

Kiitos! We will! :)

Travojago
Travojago

Voi ihanaa! Nuo viinitila kierrokset on aina hauskoja. 

Älä vaan liian keväistä vaatetta ota mukaan. Täällä on ihan super kylmä kausi meneillään ja iltaisin/ öisin lämpötila huitelee vansinkin Madridissa 10 asteen alapuolella. Villasukat on myöskin varma hitti öiksi :D

Elisa Lepistö

En malta odottaa! :) Jooo talvitakki lähtee mukaan :D Tosi vaikea pakata tuollaiseen ilmastoon!

Kommentoi