Miami Photo Diary

Kerroinkin jo, että Miami on pitkälti sitä, mitä voisi kuvitellakin. Minulle se tarkoittaa art deco rakennuksia, pastellivärejä, hienoja hotelleja, turkoosia vettä ja auringonpaistetta. Vaikka alunperin säätiedotuksen mukaan oli tarkoitus olla kolme päivää ukkosta, nautimme loppupeleissä pelkästä auringosta kaikkina päivinä. 

Here's some pictures from Miami. 

Pictures: Me & Tomi Taskula

Kommentit

blurredesquisse

Upeita kuvia! Tässähän nousee ihan matkakuume itselläkin :)

Halusin myös (vihdoin) kertoa, että ihailen valtavasti sun tyyliä niin pukeutumisessa, kuvaamisessa kuin bloggaamisessakin. Tutustuin blogimaailmaan ekaa kertaa ollessani vaihdossa Etelä-Ranskassa vuonna 2012 ja tuolloin sain hurjasti inspiraatiota sun jutuista. Etenkin kaikista terveellisistä resepteistä, joita en kuitenkaan pystynyt toteuttamaan kurjassa kerroskeittiössämme, jossa ei ollut edes uunia.. :D En siis malttanut odottaa Suomeen paluuta, että pääsisin taas omaan hyvinvarusteltuun köökkiin puuhailemaan! Oot yksi niistä harvoista bloggaajista, joiden juttuja oon jaksanut käydä lukemassa säännöllisesti. Kiitos siis hyvistä, pohdiskelevista teksteistä ja vau-reaktion aiheuttavista kuvista :) Oot huippu!

Elisa Lepistö

Voi ihana kuulla! Kiitos paljon <3 Tulin tosi hyvälle mielelle tästä. Niin kivaa että oot pysynyt mukana jo monta vuotta!

Tipsukka (Ei varmistettu)

Olen opiskellut Floridassa ja yksi parhaista roadtripeistä oli kyllä Key Westin kautta Miamiin! Kaupunki jossa ei ehkä haluaisi asua mutta missä on ihan huippua käydä silloin tällöin, siellä on vaikka mitä! Muutenkin Florida on ihan huippu roadtrippailuun, ihania mutta erilaisia rantakohteita riittää vaikka kuinka! Ja Orlando on huippu kun biitsit alkaa kyllästyttää! Blogisi kuvat ovat kyllä mielettömiä, vau! Millä kameralla/linssillä kuvaatte? :) Enjoy!

Elisa Lepistö

Joo täällä kyllä kohteita riittäisi roadtripiin :) Kiitos! Mulla on Nikonin D610 ja siinä 85mm/1.8 ja 35mm/1.8 linssit. Poikaystävä kuvaa D750 ja hänellä on joku zoomiobjektiivi siinä. Olisiko ollut 24-70mm/2.8 tai jotain vastaavaa!

Noora Arantola (Ei varmistettu)

Onko ravintola/aamupala (tai muita) vinkkejä Miamista? :) Olen South-beachilla muutaman päivän ensi viikolla

Elisa Lepistö

Ei kyllä tullut syötyä missään ihan erityisen hyvässä. Siellä on myös aika kalliit aamupalat. Paras missä kävimme oli ranskalaistyyppinen Paul, Lincoln roadilla. Muiden ravintoloiden nimiä en oikein muista :/ Mutta Juviassa kannattaa käydä drinkeillä!

Kommentoi