Mitä kuuluu?

Jaahas, nahkatakkikelit taitavat olla pikkuhiljaa ohi, huomasin tänään aamulla lämpömittaria hiukan epäröivänä tuijotellessa. Kyllä tämäkin asu toisaalta on vielä ihan kelpo lämpimämpänä päivänä kun alle iskee villapaidan tai hupparin ja jalkaan farkut hameen sijaan. Kuin varkain on yhtäkkiä illat alkaneet olla pidempiä ja keskellä päivääkin joutuu taas laittamaan useamman lampun asunnossa päälle. 

Mutta ei auta muuta kuin adaptoitua taas uuteen vuodenaikaan, vaikka mielellään olisin venyttänyt sitä kesää vielä hiukan pidemmälle. Syksystä on ehditty jo nauttia ainakin rapujuhlien ja hyvien tyyppien seurassa, rakentamalla majan makuuhuoneeseen ja tuijotellen sieltä laatuohjelmia, kuten gladiaattoreita ja napakymppiä, alkamalla taas käymään TFW:llä ja saatua hiukan kunnolla kadonnutta energiaa taas takaisin sekä kaivamalla kynttilät ja villasukat kesävarastoistaan taas jokapäiväiseen käyttöön. 

Tänään tepastelin sateessa pitkin märkiä katuja, jotka olivat täynnä keltaisia lehtiä ja mietin kuinka pienenä rakastin tätä vuodenaikaa. Meillä oli silloin koira ja sen kanssa tuli lähdettyä keskuspuistoon vaikka keli olisi ollut millainen. 

Polut ja hiekkatiet näyttivät olevan suoraan jostain satukirjan sivuilta ja välillä kuvittelin pienten keltaisten lehtien olevan kolikkoja, sillä ne kimaltelivat niin hienosti auringon osuessa niihin. Muistan miltä öljykangastakki tuoksui ja miten tuoksu sekoittui märkien lehtien hajuun. Muistan miten tassukeksit murenivat taskuihin ja miten kaivelin palasia pienillä kohmeisilla sormillani. Lenkin jälkeen oli aina ihana fiilis ja parasta oli mennä suihkuun ja keittää teetä iltapalaleipien seuraksi. 

Tälle syksylle ja tulevalle talvelle minulla onkin vain kaksi päämäärää: pakottaa itseni sinne kävelylle silloinkin kun ilma ei ole ihanteellisin ja ottaa lukeminen taas osaksi arkea. Otankin agendalle etsiä kirjastokorttini jostain ennen viikonloppua ja marssia pitkästä aikaa kirjastoon hakemaan repullisen luettavaa. Vaikka rakastan Bookbeatin äänikirjoja, huomaan välillä kaipaavani niitä konkreettisia kirjan sivuja edessäni. Listalla on jo monta kirjaa, mitkä tänä syksynä aion lukea. 

Mutta mutta, mitäs teille kuuluu?

Pictures: Satu Anttila

 jacket - here, skirt - here, band tee - here, sunglasses - here, shoes - here, bag - here, belt - here (ADLINKS)

Koodilla ELISALEPISTO pääset käsiksi täällä VIP-aleen, joka avautuu muille vasta torstaina. 

Kommentit

Idaemilii
Köyhä shoppailija

Upea asu! Minulla on ihan samat päämäärät! Lukeminen on vain jotenkin jäänyt vaikka rakastan lukemista, samoin kävely. Tovottavasti saadan molemmat nämä kaksi asiaa aikaseksi :)

Elisa Lepistö

Kiitos! Ja ihan sama tilanne. Tänään töiden jälkeen laitan kyllä lenkkarit jalkaan ja kävelen kirjastoon :D Kaks kärpästä yhdellä iskulla! 

Idaemilii
Köyhä shoppailija

Tosi hyvä idea! :D Ehkä itsekkin pitäisi tehdä sama! 

Oo (Ei varmistettu)

Olisi tosi kiva nähdä postausta, joka sisältäis muutamia kirjavinkkejä ihan kirjaston kirjoista. Harmillisen usein kirjavinkkipostaukset sisältää sellaisia kirjoja, joita ei kirjastoista saa vaan ne täytyy ostaa itse. En tiedä onko näin kaikilla, mutta ainakin oman kaupunkini kirjastossa näin käy harmillisen usein!

Elisa Lepistö

Hei tosi hyvä idea! Laitan tulille heti kun on jotain suositeltavaa :) Kiitos vinkistä!

Saranda
Tyhjä ajatus

Kuulostaa just sellaisilta lupauksilta mitä voisin itekin omaksua syysarkeen. :) Ja ihana asu ja postaus. <3

Elisa Lepistö

Kiitos! Ja joo, nää lupaukset on ainakin helppo pitää ;)

Kommentoi