MOTIVAATIOTA PIMEYDESTÄ

Joulukuu ja tammikuu voivat olla hiukan haasteellista aikaa bloggaajalle kuvien ottamisen suhteen. On niin pimeää, että kello 12 päivänvalossakaan ei saa välttämättä tarkkoja kuvia. Sen sijaan että valittaisin sen enempää pimeästä vuodenajasta, päätin pohtia mitä hyötyä tästä voi olla. Huomaan nimittäin itse pystyväni keskittymään kaikkeen paljon paremmin, kun aurinko ei houkuttele lähtemään ulos. Tällä hetkellä työstän opinnäytetyötäni ja etsin samalla töitä. Kumpikin vaatii hyviä istumalihaksia ja monia koneen ääressä vietettyjä tunteja. 

Saan usein motivoitua itseni tekemään asioita miettimällä sitä, mitä tehdyn työn jälkeen koittaa. Esimerkiksi suuren siivousurakan jälkeen voin käydä ostamassa kukkia ja katsoa jonkun elokuvan. Skenaario on paljon mukavampi puhtaassa ja siistissä asunnossa, ja tämän ajatuksen voimalla jaksan puurtaa sen pienen hetken täysillä. Samaa ajattelen nytkin. Kun kohta päivä alkaa olla pidempi ja ilmat inhimillisemmät, on paljon mukavampi tehdä kaikkea muuta kuin istua sisällä naputtelemassa tietokonetta. Senpä takia työ kannattaa tehdä nyt. 

Ja jos nyt koittaa oikein positiivinen olla, niin onhan nyt viimeiset hetket poltella kasapäin kynttilöitä ja fiilistellä peiton alla kuuma kaakao kourassa kun loskamyrsky hakkaa ikkunoita, lukea kirjoja, pitää sarjamaratoneja ja tehdä sisällä kaikkea, mitä keväällä ja kesällä tule tehtyä.

 Paita- Gina Tricot

Kello- Tissot (isoäidin vanha)

Huulipuna - &Other Stories (Baft pink)

Kommentit

(Ei varmistettu)

Ihana tuo sinun kello!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Emma! Mäkin oon ihan ihastunut siihen :)

(Ei varmistettu)

Upeita kuvia! :) Sopii hyvin siulle tuo huulipuna. Jostain syystä kävi mietityttämään, että minkä väriset siun silmät oikein onkaan?

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! :) Mulla on tummanvihreät silmät!

(Ei varmistettu)

Niinpa! Meilla on taalla keskikesa meneillaan taalla toisella puolella maapalloa, mutta mun pitaisi muokata CV:ta ja etsia uutta tyota joka tuntuu niin paljon helpommalta niina paivina kun sataa...Tosin pimeys ja ajatus talvesta tuntuu myos ihan eksoottiselta kun viime nakemasta on kulunut jo muutama vuosi :)

Kommentoi