Motivaatiota sunnuntaille

Sunnuntai on monille lepopäivä, ja mikäs sen parempaa kuin kerätä vähän treenimotivaatiota valmiiksi tulevaa viikkoa varten! Reippaimmat tietysti marssivat salille jo tänään. :) Tässä vähän motivaatiota kuvien muodossa! Kuvat muuten suurenee, kun niitä klikkaa. Tämä pätee blogin kaikkiin muihinkin kuviin. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä on aivan totta ;)

 

 

Tässä esimerkki siitä "aarrekartasta", mistä puhuin aiemmin. Itse teen sellaisen joululomalla.

Haha, pakko myöntää että olen itse välillä tuollainen :D Harvoin syön epäterveellisesti, mutta sillon kun syön, niin mietin samantien että "samapa se jos tässä vielä vetäsee jonkun karkkipussin". Ja toi teksti kyllä osu ja uppos. Pitää pitää mielessä!

Mukavaa sunnuntaita kaikille!
kuvat3>

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Kaksi ekaa kuvaa <3 Tytön kroppa aivan upea ja toi mies...noh, kyllähän sitä hyyyyvin mielellään näin sunnuntai aamuna katselee. Tai oikeastaan any day ;)Kolmanneksi viimeinen kuva on myös aivan huikea. Mielettömät maisemat.Upeaa valokuvausta.

Anonymous (Ei varmistettu)

...niin ja omalla kohdallani myös tuo viimeinen lausahdus pitää täysin paikkaansa.Esim. Olen juhlissa ja päätän, että otan esim. vain vähän kakkua ja jonkin muun tarjolla olevan herkun. Sitten maistan kakkua ja totea, että hitto onpas hyvää ja haen lisää. Ei siinä vielä mitään, mutta sitten alkaa toi ajatteluketju rullaamaan. Otin jo liikaa, niin vedetään nyt sitten kunnolla överiksi.Tai aamulla vaaka näyttää käsittämättömän suuren luvun, vaikka edellispäivänä olisi urheillut ja syönyt terveellisesti. Sitten iskee vitutus. Jos ei lukema kerran laske terveellisillä elintavoilla, niin ihan sama, vedetään koko homma v*tuiksi. Kuka lähtee brunssille mättämään mun kanssa pekonia ja leivoksia? :D

Elisa (Ei varmistettu)

Haha, aivan ;D munkin mielestä aivan ihana toi kolmanneksi vika kuva. <3

Elisa (Ei varmistettu)

Jeee hyvä! Itsekin sain hyvän fiiliksen jo huomisia treenejä varten näistä :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hahaaha! Mä niin tiedän ton tunteen! Ja se on ihan hölmöä ajatella noin. Mutta sorrun siihen itsekin. Toisaalta, kyllä sen huomaa mitä se rasva ja sokeri tekee omalle ololle. Seuraavana päivänä tekee mieli syödä taas oikein superterveellisesti! Veikkaan että juuri tämän takia monille sopii ns. "Cheat day" :D

Anonymous (Ei varmistettu)

Joo, parin päivän putki herkuttelua, niin johan on niin huono olo (laiska, saamaton, väsynyt, etovat), että veget ja paistettu kana ei oo koskaan maistuneet paremmalta! :)

jasmine (Ei varmistettu)

kyllä näistä saa motivaatiota! :) http://smile-jass.blogspot.fi/

Elisa (Ei varmistettu)

Hei, ja kiiitos kovasti! :)Ihana kuulla, että blogini motivoi. Nyt vaan heti huomenna terveellistä ruokaa napaan ja jotain liikuntaa, niin johan katkee roskaruokakierre! Tarvii vain aloittaa ;)

Anonymous (Ei varmistettu)

Hei!Ihan mahtava blogi! paras treeni blogi mitä olen lukenut :)Oon ollu pitkän ajan liikkumatta ja syönyt vain roskaruokaa,alkoi heti kesän jälkeen tämä kausi mutta luettuani blogiasi haluan herätä heti huomenna aamulla nostattamaan kuntoani! kiitos:) ps. olet ihana motivaattori.

Anonymous (Ei varmistettu)

Heips!Täällä myös viiminen kuvalausahdus herätti mietteitä niinkuin muillakin kommentoijilla; helppo vetää koko päivä "läskiksi", jos sen kerran aloitti. Itselle myös tuttu juttu. :DTäytyy kuitenkin muistaa, että herkkupäivät on myös joskus sallittuja eikä sinne vaa'alle välttämättä tarvitse sen mässäyspäivän jälkeisenä aamuna nousta.. se lähinnä vie treeni-innon mennessään. Enemmän auttaa se, että lähtee tekemään sitä itselle mieluisinta liikuntaa ja ottaa siitä kaiken irti! :) Tai jos ei huvita, niin vaikka lähtee pienelle käppäilylle ulos. Se piristää aina ja on sentään jotain tullu tehtyä (ainakin mun kohdalla toimii ja koira tekee siitä välttämätöntä. :D).Itsellä tää sunnuntai on ollut sekä syömistä että liikuntaa. Päätin olla kaukaa viisas, sillä tiesin mieheni mummin syntymäpäiväkahveista, ja suunnistin heti aamusta body pumppiin hikoilemaan. Sen jälkeen pystyi hyvällä omalla tunnolla nauttimaan erittäin maistuvaa karjalanpaistia ja pari palaa kakkua. Sunnuntai siis hyvässä paketissa ja innolla uutta viikkoa odotellen. :)Ja kiitos taas mahtavista blogikirjoituksista! Ei sun teksteihin kyllästy kyllä millään ilveellä, aina yhtä innostavaa ja mielenkiintoista luettavaa! Toivottavasti sullakin on ollut mukava sunnuntai!-Jenni

Elisa (Ei varmistettu)

Hei Jenni!Olet ihan oikeassa tuossa, että herkkupäivät ovat silloin tällöin ihan hyvästä. Joillain ihmisillä saattaa vain tulla todella monena päivänä tällaisia "luovuttamisen" tunteita. Silloin täytyy muistaa, että ei kannata pilata koko päivää, vaikka olisikin johonkin herkutteluun sortunutkin. Minulle kävelyt ovat myös ihania päivien ja iltojen piristäjiä. Harvoin tulee lähdettyä silti yksin kävelylle, kun ei ole enää koiraa. Sekin on tosin silloin tällöin todella terapeuttista :) Ja voi kiitos, ihana kuulla, että jutut vielä kiinnostaa! :)

Janina (Ei varmistettu)

Ei vitsit, mitä kuvia; niin inspiroivia, hauskoja ja mieleenpainuvia, että motivaatio nousi saman tien, ja kunnolla! Kiitos tästä! <3

Kommentoi