Mr. Fox

DSC_6593.jpg

Kesän aikana on tullut käveltyä ihan hävettävän vähän. Kaupungilla ja erilaisissa riennoissa on tullut kyllä juostua, mutta kodin läheiset rannat ja keskuspuisto ovat harvemmin olleet määränpäänä. Eilen suostuttelin poikaystävän mukaan luonnonhelmaan ja heti ensimetreillä vastaan käveli kettu(!). Siinä se jolkotteli tyytyväisenä jalkakäytävällä ja ylitti suojatien jääden keskiosaan vielä kiltisti odottamaan, että auto ajaa ohi. Autoilijan ilme oli kyllä näkemisen arvoinen. 

Kävely oli muutenkin aivan ihana muistutus siitä, mitä ulkoilma tekee mielialalle. Päänsäryt, niskajumit ja levoton olo olivat tiessään tunnin kävelylenkin jälkeen. Eikä maisematkaan ole tähän aikaan vuodesta yhtään hullumpia. Tätä pitää ehdottomasti tehdä useammin!

Nyt kun kesämenot ovat ohi, on ihanaa kävelyn jälkeen mennä suihkuun, tehdä jotain hyvää ruokaa, laittaa kynttilöitä palamaan ja hautautua loppuillaksi kirja kainalossa sohvalle. Juuri nyt en tiedä oikein mitään parempaa. 

We went for a walk yesterdy and spotted a fox. After the walk I felt so energized that I will definitely make a habit out of it! The nature is so beautiful this time of the year that I want to spend all of my free time outside. 
DSC_6586.jpg

DSC_6594.jpg

DSC_6595.jpg

DSC_6600.jpg

DSC_6606.jpg

DSC_6611.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *