Muistakaa syödä hyvin

Pidän jääkaapin ovessani tällaista muistutusta: "eat healthy, feel healthy, be healthy!".
Ravinnon laadulla on todella suuri vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Eikä se terveellisen ruoan valmistus ole mitään ydinfysiikkaa, mielestäni alusta loppuun itsetehty ruoka on aina terveellistä. Ellei nyt uppopaista kaikkea rasvassa ;)
Ja terveys on luonnollisestikin todella tärkeä asia, sitä vain usein unohtaa sen merkityksen ja muistaa vasta silloin, kun sairastuu. Tämä lappu siis muistuttaa minua joka päivä syömään puhdasta ruokaa ja pitämään itsestäni hyvää huolta.

Napsasin myös kuvan MeNaiset sport-lehdestä, mistä näkee hyvin, kuinka paljon voi syödä kasviksia ja sillä kalorimäärällä, mitä herkut pitävät sisällään. Ja toki jonain päivänä se munkki tyydyttää sinut paremmin, kuin kilo porkkanoita :D silloin tällöin sen munkin voikin syödä hyvällä omalla tunnolla, kun arkena on perus ruokavalio kunnossa.

Kommentit

Enni (Ei varmistettu)

Tää on niin totta! Omalla kohdalla on viime aikoina tullut lipsuttua ja olo on kyllä sen mukainen: ei hyvä. :D

Elisa (Ei varmistettu)

Sama! Tämä oli muistutuksena myös itselleni! Olen heittäytynyt ihan villiksi ja syönyt kahtena päivänä irtokarkkeja :D toisaalta, on ihan hyvä välillä tehdä niinkin, muistaa taas että miksi on niin tärkeää syödä terveellisesti: ei tule ällöä oloa!

Laura (Ei varmistettu)

Hyvä idea pitää tommoista lappua! Itse olen ajatellut laittaa jonku kuvan ihannevartalosta jääkaapinoveen (vielä ei ole "ehtinyt"), mutta toikin kuulostaa hyvältä. Täytyypä tänään heti laittaa se kuva jos muistaa :D

Elisa (Ei varmistettu)

Tuokin on hyvä idea! Mikä vaan motivoi syömään hyvin ;)

Anonymous (Ei varmistettu)

Yksi kysymys: onko bataatti terveellisempää kuin peruna, kun käytät sitä useasti perunan tilalla?

Elisa (Ei varmistettu)

Hmm, tähän varmaan tarvitsisi jonkun ravitsemusasiantuntijan mielipiteen. Mutta minulla on sellainen käsitys että niillä ei juurikaan ole terveydellisiä eroja, mutu-tuntumani tosin on sellainen että bataatti olisi jostain syystä parempaa. Bataatissa on vähemmän tärkkelystä, joten siitä ei tule sellaista pöhötystä kuin perunasta. Mutta ehkä isoin syy miksi syön sitä, on yksinkertaisesti se että se on mielestäni paremman makuista kuin peruna.

Onasis Laukko (Ei varmistettu)

Tykkään :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva Onasis :)

Anonymous (Ei varmistettu)

aivan mahtava blogi! aina hyviä vinkkejä terveelliseen elämään! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos paljon!!:)

Senja (Ei varmistettu)

ja porkkanat on niin hyviäkin vielä !

Elisa (Ei varmistettu)

No on! :) varsinkin babyporkkanat !

Kommentoi