Muotiviikkojen fiiliksiä

Madridin muotiviikot olivat melko erilaiset kuin olin kuvitellut. Veikkaan, että Madrid erosikin melko lailla monista muista muotiviikoista. Ne olivat jotain muotimessujen, cocktailjuhlien ja muotinäytösten väliltä. Vähän kaikkea.

Kävimme katsomassa Maria Ke Fishermanin ja Custo Barcelonan näytökset. Fisherman ei ollut minulle tuttu aiemmin muuten kuin nimenä, joten en tiennyt lainkaan mitä odottaa. Näytös alkoi Daruden Sandstormilla, joka nostatti kyllä fiiliksen heti kattoon.

Sen aikana kuultiin useampiakin menneiden vuosien bailuklassikoita, ja ainakin meidän porukalla alkoi samantien olkapäät hytkyä. Vaatteissa oli paljon ysäriviboja, kerroksellisuutta, ja grunge-vaikutteita. Kuulostaa hyvältä, mutta yhdistettynä kaljuihin kampauksiin ja paljaisiin takapuoliin, meni ainakin omalta osalta vähän ohi.

Custo Barcelona sen sijaan oli entuudestaan tuttu, mutta odotukset olivat melko alhaalla. Ajattelin, että luvassa on varmaan paljon räikeitä värejä ja näyttäviä kuoseja, jotka eivät niin vetoa minuun. Olin kuitenkin positiivisesti yllättynyt. Vaikka värejä oli paljon, ja materiaalit todella erikoisia, olisin voinut pukea monenkin asuista päälleni.

 

Kommentoi