Muotiviikkojen fiiliksiä

DSC_2107.jpg

Madridin muotiviikot olivat melko erilaiset kuin olin kuvitellut. Veikkaan, että Madrid erosikin melko lailla monista muista muotiviikoista. Ne olivat jotain muotimessujen, cocktailjuhlien ja muotinäytösten väliltä. Vähän kaikkea.

Kävimme katsomassa Maria Ke Fishermanin ja Custo Barcelonan näytökset. Fisherman ei ollut minulle tuttu aiemmin muuten kuin nimenä, joten en tiennyt lainkaan mitä odottaa. Näytös alkoi Daruden Sandstormilla, joka nostatti kyllä fiiliksen heti kattoon.

Sen aikana kuultiin useampiakin menneiden vuosien bailuklassikoita, ja ainakin meidän porukalla alkoi samantien olkapäät hytkyä. Vaatteissa oli paljon ysäriviboja, kerroksellisuutta, ja grunge-vaikutteita. Kuulostaa hyvältä, mutta yhdistettynä kaljuihin kampauksiin ja paljaisiin takapuoliin, meni ainakin omalta osalta vähän ohi.

Custo Barcelona sen sijaan oli entuudestaan tuttu, mutta odotukset olivat melko alhaalla. Ajattelin, että luvassa on varmaan paljon räikeitä värejä ja näyttäviä kuoseja, jotka eivät niin vetoa minuun. Olin kuitenkin positiivisesti yllättynyt. Vaikka värejä oli paljon, ja materiaalit todella erikoisia, olisin voinut pukea monenkin asuista päälleni.

DSC_2088.jpgDSC_2110.jpg

DSC_2095.jpg

DSC_2116.jpgDSC_2118.jpg

DSC_2138.jpgDSC_2135.jpg

DSC_2126 copy.jpg

DSC_2152.jpg

DSC_2142 copy.jpg

DSC_2180.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *