MY FAVORITE INSTAGRAMMERS

Instagram on kyllä varsin kätevä tapa etsiskellä inspiraatiota. Nykyään tuijottelen puhelimeni näyttöä jopa useammin kuin luen blogeja. Ajattelinkin jakaa tämän hetken lempi-Instagrammailijani myös teille! 

@tuulavintage on paha reissukuumeen nostattaja. Jokainen kuva on kaunis kuin maalaus ja maisemat vaihtuvat viikottain aina vain toista upeampiin. 

@miannscanlan on Australialainen tyttö, jonka kuvissa näkyy turkoosia vettä, valkoista rantahiekkaa, huoletonta tyyliä ja vaaleaa surffitukkaa. 

@melissafindley on valokuvaaja, jonka kuvia voisin tuijottaa päiväkaudet. Jopa siitä pieneltä puhelimen näytöltä. 

@bohemianprints on ihana inspiraationlähde, jossa on visuaalisesti upeita kuvia niin henkilöistä kuin muistakin aiheista. 

@lenni_thelabel on Australialainen vaatemerkki, joka on mielestäni hyvin onnistunut some-brändäyksessään. Heillä on aivan ihania tunnelmallisia kuvia, jotka saavat ainakin minut haluamaan kaikki heidän vaatteensa. 

@theresesennerholt on Tukholmalainen Art Director, jolla on pettämätön tyylitaju sisustuksen suhteen. Rakastan hänen minimalistista ja mustavalkoista tyyliään, vaikka en omaa kotiani haluakaan niin värittömäksi. 

@livefast_mag on toinen inspiraatiosivusto, joiden kuvat hurmaavat kerta toisensa jälkeen. "The best of Fashion, Art, Sex and Travel" luonnehtii livefast_mag itseään. 

@charcoalalley kaksi sanaa: aivan ihana! 

@theurbanreports on kauniita ihmisiä ja henkeäsalpaavan upeita kuvia! 

Minuthan löytää tietysti nimimerkillä @startlivingyourbestlife

Mitkä on teidän lempi Instagram-tilejä?

Kommentit

anne / 52 weeks of deliciousness (Ei varmistettu)

Mä olen tällä hetkellä aivan koukussa kaikkiin jooga-aiheisiin Instatiliehin, miten upeaa inspiraatiota niistä saa omaan harjoitukseen :)

Elisa (Ei varmistettu)

Joo ne on kyllä inspiroivia! Ja tulee venytelleeksi kun yrittää taipua samanlaisiin asentoihin ;)

(Ei varmistettu)

Ihana postaus!!! :) Tästä lähtee moni seurantaan - KIITOS vinkeistä :)
ja kiitos muutenkin sulle ihanasta ja niin lämminhenkisestä blogista <3 :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos kovasti Mona! :)

Kommentoi