Naisten pokeri-ilta

DSC_2396.jpg

Ostin tosiaan jonkin aikaa sitten kierrätysryhmästä pokerisetin, johon kuului kaksi korttipaikkaa, chipit, nopat, pelialusta ja muut asiaankuuluvat tarvikkeet. Päätinkin pitää ensimmäisenä pokeri-illan vain naisten kesken ja idea sai varsin innostuneen vastaanoton. Lupasin tarjota vain viiniä, mutta innokkaat pelaajat toivat mukanaan juustoja, patonkia, kuohuvaa ja viinirypäleitä. 

Punaviini virtasi, Bossa Nova raikasi kaiuttimista, chipit kilahtelivat naisten korottaessa potteja yksi kerrallaan, kynttilät roihuivat ja välillä soitettiin sääntöjen epäselvyydestä puhelu jos toinenkin että mikä se sivupinkka nyt olikaan ja voiko olla sivupinkan sivupinkka? Jossain vaiheessa päätimme tilata pitsat ja jännitysnäytelmä jatkui mozzarellan tuoksussa.

Vaikka olimme panostaneet loppupottiin vain 20 euroa/tyyppi, oli voittosumma kuitenkin ihan mukava ja rahapanos laittoi ihan erilaisen jännityksen hommaan. Sovimme niin, että toiseksi tullut sai omansa takaisin ja voittaja keräsi loppupotin. Mielestäni tämä on kuitenkin paljon turvallisempi tapa pelata, kuin esimerkiksi Casinolla. Ei tule ylilyöntejä kun on jo valmiiksi sovittu tietty summa, joka ei kenenkään taloutta romuta. Sanottakoon nyt vielä että EN MISSÄÄN NIMESSÄ KANNUSTA RAHAPELEIHIN tällä kirjoituksellani. 

Ja hauskintahan tässä oli ylipäätään se, että sai syyn kutsua porukkaa kylään ja viettää hauskan lauantai-illan jonkun yllättävän asian parissa. Kaikki kutsumani naiset eivät olleet entuudestaan tuttuja, ja tällaisen tekemisen äärelle on helpompi tulla silloin kun ei tunne muita kun emännän. Tänään olisi tarkoitus käydä hakemassa naapurista viinilaseja lainaan, sillä meillä on huomenna ensimmäiset täällä järjestetyt illalliskutsut ja tajusin ettei meillä vieläkään ole laseja. 

Minulla on mielessäni tietynlaiset lasit, joita en ole vielä bongannut mistään. Olen tähän asti juonut tyytyväisenä meidän Ikean vesilaseista viiniä 😀 Mutta nyt tajusin että niitä vesilasejakin on vain 8, joten mikäli haluamme ettei vieraiden täydy valita juovatko illan aikana viiniä vai vettä, on haettava nyt tähän hätään lainalasit. 

DSC_2394.jpg

DSC_2406.jpgDSC_2397.jpg

DSC_2407.jpg

DSC_2404.jpgDSC_2398.jpg

DSC_2403.jpgDSC_2401.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *