Nopea aamupala

Kerroinkin jo aiemmassa postauksessa olevani huono aamiaisten tekijä. Haluan, että kaikki aamuaskareet ovat mahdollisimman helppoja. Joku vinkkailikin tuorepuurosta, joka ihastutti minua ajatuksena. Tein oman versioni chia-vanukkaasta, eli laitoin illalla chian siemeniä kookosmaitoon turpoamaan valmiiksi lautaselle. Aamulla heitin päälle marjoja, viinirypäleitä, banaania ja mangoa.

Mangon leikkaaminen on muuten todella helppoa, kun sen leikkaa samalla tavalla kuin avokadon. Ensin leikkaa sen siis sellaiseksi puolipalloksi kiven vierestä, sen jälkeen tekee veitsellä siihen ruudukon, ja lopuksi kääntää sen ympäri. Teen yleensä niin, että kiven viereen jääneet osat viestän vain annoksen päälle. Todella nopeaa ja helppoa, eikä tarvitse käyttää lainkaan aikaa mangon kuorimiseen. 

Myös Acai bowl-aamiainen on alkanut kiinnostaa ja ajattelin lähteä metsästämään jostain Acai-jauhetta. 

I love easy breakfasts and chia pudding is one of them. I do it ready in the refrigerator in the evening, so I just have to add some berries and fruits in the morning. I usually do it with oat milk or coco milk. The easiest way to eat a mango, is to cut it like in the pictures. You save so much time, when you dont have to peel it at all. 

 

Kommentit

josha

Näyttääpä raikkaalta :) jostain syystä ei tule ikinä ostettua tuoretta mangoa, mutta se näyttää kyllä niin hyvältä että varmaan pitäisi.

EricaK
EricaK

Oi söin juuri eilen illalliseksi mangon, lemppari! :)

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

fresh! kiitti vinkistä!

Kommentoi