NOPEA KOTITREENI

Santa Teresa on tosiaan terveysintoilijan paratiisi. Löytyy monia eri joogakouluja, surffitunteja, terveellistä ruokaa, mehuja tuoreista hedelmistä ja superfoodeista, ja ranta on mitä täydellisin pitkien kävelylenkkien tekoon. 

Joka-aamuinen tiibetiläisten riittien teko ja terveellinen ruokavalio on inspiroinut minua treenaamaan muutenkin enemmän. Olen tehnyt lyhyitä lihaskuntotreenejä iltapäivällä täällä kotona ja kroppa, kuten mielikin tuntuvat voivan todella hyvin tällä hetkellä. 

Edellisestä treenipostauksesta onkin jo aikaa tovi, joten ajattelin jakaa tällaisen esimerkkitreenin myös tänne. Blogiani kauemman lukeneet tietävät, että täällä jakamani treenit ovat aina hyvin lyhyitä, mutta halutessaan myös kovin tehokkaita. 

Tässä kuitenkin treeni:

10 perusliikettä ilman punnerrusta.

Kaverin kanssa (tai yksin tauolla) punnerrukset vuorotellen ensin, 1, sitten 2, 4,6,8,10,8,6,4,2,1. Sinä lepäät aina kun kaveri tekee omiaan, ja kaveri lepää kun sinä teet. Tämän voi tehdä myös yksin ja pitää vain aina tauon noissa kohdissa.

10 lantionnostoa yksi jalka ylhäällä selinmakuulla (kummallakin jalalla 10 putkeen).

15 dippiä tasoa vasten mahdollisimman hitaasti.

10 kyykkyä painolla tai ilman.

10 jalan sivulle koukistusta punnerrusasennossa per puoli.

10 linkkuveistä.

1 minutti seinää vasten istumista.

1 minuutti lankussa.

Toista halutessasi kaksi tai kolme kertaa. 


 

Kommentit

Mery (Ei varmistettu)

Näytät ihanalta ilman meikkiä :) Kiitos sun blogista, siitä on tullut "henkireikä" mulle varsinkin näiden Etelä-Amerikan postausten myötä. <3

Elisa Lepistö

Voi ihana kuulla, kiva kun pidät! Ja kiitos, vaikka on tohon nassuun vähän sudittu puuteria :)

Laura (Ei varmistettu)

Kiitos tästä treenistä :) Tein 2 kertaa, punnerrukset otti kyllä koville :D Sun kotitreenit on tosi kivoja ja niitä on tultu tehtyä paljon ennenkin! :)

Elisa Lepistö

Kiva kuulla! Pitää jakaa enemmänkin :) joo, noi punnerrukset on pahat! Mulla oli seuraavana päivänä rintalihakset erittäin kipeät :D

Alpo (Ei varmistettu)

Hei Elisa, muistan kun lähditte New Yorkista sanoit että lähetitte kokonaisen laukun takaisin Suomeen. Minulla olisi kans tulossa muutto. Paljonko sä oikein maksoit yhdestä laukusta (oliko se perus iso laukku?), ja millä sä sen lähetit? Perus postitoimisto tai DHL? :) Kiitti paljon jos jaksat vastailla

Elisa Lepistö

Hei Alpo, joo lähetimme oikeastaan kaksi laukkua ja kummatkin oli sellaisia ihan kunnon isoja vetolaukkuja. Ja olivat ihan täynnä. Muistaakseni 200€ yhteensä, ehkä hiukan yli vakuutuksien kanssa. Ja siis perus postitoimistosta laitettiin. Niiden sivuilla on sellanen laskuri, jossa voi käydä kokeilemassa paljon tulisi hintaa. Ja siinä kannattaa vaihtaa se mitä se ensimmäiseksi ehdottaa, niin sellaseen halvempaan vaihtoehtoon.

Alpo (Ei varmistettu)

Kiitos paljon avusta :))

Kommentoi