NOPEA TIIKERIRAPUPASTA
Tämä oli taas niitä päiviä, kun en jaksanut lähteä kauppaan hakemaan lounasta. Muistin, että pakastimessa on paketti tiikerirapuja. Olin suunnitellut tekeväni niistä joku päivä jotain tosi loisteliasta, mutta nyt kuitenkin nälkä vei voiton ja päätin pärjätä sillä, mitä kotoota löytyy. Vaikka ainekset ovat jokseenkin vähissä, oli pasta mielestäni todella herkullista!
Kauppalistalle:
- paketillinen tiikerirapuja
- pastaa
- pecorino-juustoa
- 1 sitruuna (tai sitruunamehutiivistettä)
- nokare voita
- 1 sipuli
- sitruunapippuria
- suolaa
- öljyä
- 1 valkosipulin kynsi
Sulata tiikeriravut ja laita pasta keittymään. Pilko puna- ja valkosipuli ja raasta juusto. Paista ravut kuumalla pannulla tilkassa öljyä, kunnes ne ovat saaneet kauniin punertavan värin. Lisää sipulit, purista sitruunanmehu ja mausta sitruunapippurilla ja suolalla. Kun pasta on al dente, kaada vesi pois ja lisää pasta pannulle voinokareen kanssa. Pyörittele hetki pannulla ja lisää Pecorino-raaste. Tarjoile salaatin kanssa!