Nostalgiahumussa

P1010011.jpg

Viikonloppuna oli tosiaan meikäläisen ensimmäiset Blockfestit, jonne pääsin Saran avecina. Sää oli molempina päivinä melko harmaa, sateinen, mutta lämmin. Olin odottanut Flown kaltaista kaatosadetta, joten pieni ripottelu ei haitannut lainkaan. Festarialue oli Ruissiin ja Flowhun verrattuna jotenkin mukavan kompakti ja helposti hallittavissa. Pidin myös siitä, että itse alue oli niin ytimessä, että hotellihuoneesta näkyi alueelle. 

Omalla kohdallani viikonlopun ehdoton ykkösartisti oli Avain. Kun odottelimme lauantaina teltassa keikkaa, oli ilmassa ihan uskomattoman jännittynyt tunnelma. En muista pitkään aikaan odottaneeni niin paljon mitään keikkaa. Ja olihan se nyt ihan huikea. Koko teltta lauloi mukana jokaisen biisin sanat ja oli kyllä koko vartalo kylmillä väreillä. En ole koskaan millään keikalla nähnyt niin sinnikästä encore-huutelua. Yleisö ei tuntunut uskovan, että keikka oli nyt siinä. 

Lauantai meni muutenkin melkoisessa nostalgiahumussa kun skippasimme jatkobileet nopean pyörähdyksen jälkeen ja menimme luukuttamaan 2000-luvun alun suomiräp-klassikoita yhden vanhimman ystäväni huoneeseen. Näämme hänen kanssaan nykyään niin harvoin, että oli todella hauskaa viettää kerrankin rauhassa aikaa yhdessä. Onni on tällaiset tyypit, jotka on kulkeneet mukana jo 15 vuotta ja edelleen kemiat kohtaa. Tähän viikonloppuun oli hyvä päättää kesän hulinat ja suunnata katse syksyyn. 

En saanut ottaa itse kameraa mukaan, mutta tässä vähän Jannin ja Saran muistikortilta festaritunnelmia.

P1010027.jpg

P1010244.jpg

DSC_0021.jpg

DSC_0100.jpg

DSC_9860.jpg

DSC_0040.jpg

DSC_9976.jpg

DSC_9990.jpg

Pictures: Sara Vanninen & Janni Ehari

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *