Nyc weekend

Istun juuri aukinaisella vuodesohvalla peiton alla, juon toista kuppia kahvia, kuuntelen täysillä Bon Jovia ja fiilistelen edelleen eilistä keikkaa. Oli ihan mahtava kokemus kokea loppuunmyyty Madison Square Garden. En ole aiemmin ollut millään kunnon keikalla Nycissä, joten nyt tuli sekin koettua. En ollut tajunnutkaan kuinka monta hittiä Bon Jovilla on. 

Flunssa tuntuu alkavan vihdoin helpottaa. Tänään treffaan yhden suomalaisen, johon otin instagramissa yhteyttä. Se on hassua, miten tuntuu että kaikkia tänne muuttaneita tuntuu yhdistävän jokin. En osaa sanoa mikä se on, mutta yleensä yhteinen sävel löytyy hyvinkin nopeasti. Täällä on myös ihan normaalia ehdottaa treffejä jollekin tuntemattomalle ihmiselle. 

Sen kummempia viikonloppusuunnitelmia ei vielä ole, vaan menen fiiliksen mukaan. Olen niin onnellinen, että tauti alkaa helpottaa. Olette kovasti toivoneet kuvia, mutta koska viime päivät ovat menneet enemmän tai vähemmän peiton alla, ei niitä kamalasti ole. Tässä kuitenkin muutamat räpsyt, joita muistikortille oli tallentunut. 

Ihanaa pääsiäistä!

 

Kommentit

Ananasaika

Ihana, kiitos! Ikävä NYCiin, en ole käynyt ikuisuuksiin.

Elisa Lepistö

Tiedän tunteen <3 Eikä se oikein edes helpotu vierailemalla, pahenee vain :D

Kommentoi