NYFW & podcast

 

Aikamoista silmänruokaa on kyllä Nycin kadut pullollaan tällä hetkellä. Olen myös huomannut, etten ole yksin tämän punaisen kauteni kanssa, sillä samaa väriä vilkkuu joka puolella. Sitä yhdistetään valkoiseen, mustaan ja vaaleanpunaiseen. Veikkailen että innostukseni ei hellitä talven tullessa, sillä kerrospukeutuminen, toppatakit ja punaiset nilkkurit näyttävät todella hyvältä. 

Äänitettiin muuten eilen meidän toinen podcast, joka tällä kertaa on vähän pidempi ja käsittelee ulkonäköpaineita, kehonkuvaa, itsetuntoa ja kaikkea sen ympäriltä. Juteltiin muun muassa kauneustrendeistä, syömishäiriöstä, siitä miltä oman ulkonäön arvostelu tuntuu, miten muiden kommentit vaikuttaa omaan itsetuntoon ja onko ulkonäöllä tekemistä sen kanssa, onko joku viehättävä? Voitte käydä kuuntelemassa sen täältä. Edelleen saa antaa palautetta ja toivoa aiheita. 

1. Neule - täältä 2. Housut - täältä 3. Housut - täältä 4. Mekko - täältä 5. Mekko - täältä 6.Takki - täältä 7.Mekko - täältä 8. Mekko- täältä 9.Paita - täältä *adlinks

1.Kengät - täältä 2. Kengät - täältä 3. Kengät - täältä 4. Kengät - täältä *adlinks

Kommentit

Noxor (Ei varmistettu) http://www.noxor.com/

Wau! Punainen sopii naisille mun mielestä tosi hyvin, ja se herättää sopivasti huomiota. Se on hieno, että sulla on punainen kausi menossa, mulla on tällä hetkellä sininen kausi. Tuntuu, että kaupassa katse kiinnittyy vaan siniseen.

Tuiku (Ei varmistettu)

Moi! Ajattelin pistää tän kommentin kaikille teille kolmelle, joten jos törmäät samaiseen kommenttiin niin minä siellä vain! Mutta siis kiitos. Kiitos ihan älyttömän paljon. Kuuntelin äsken tuon podcastin ulkonäöstä, kun kävelin koulusta kotiin ja siis välillä liikutuin ihan koska tuli vaan niin helpottunut olo, kun te, joista oon saanu aina niin paljon inspistä sanotte noin kauniita asioita just esim. persoonista ja inhimillisyydestä. Tää on ihan törkeen kova aluevaltaus teiltä ja täytyy kyllä sanoo et osuitte kyllä naulan kantaan tän podcast-jutun kanssa!! Nää on kyllä viikon kohokohta Ensitreffit alttarilla kanssa! Ihanaa ja inspiroivaa syksyn alkua teille!

Elisa Lepistö

Voi että, ihana että kommentoit! Tää kommentti saa hymyilemään pitkäksi aikaa. Tosi kiva kuulla, että podcasteista pidetään:) lisää ehdottomasti tulossa!

Kiiitos kovasti ja ihanaa syksyä myös sulle!

EJ (Ei varmistettu)

Aivan uskomattoman hyvä podcast! Mahtavaa työtä mirkut :)

Elisa Lepistö

Ihana kuulla! Kiva kun kuuntelit :)

Kommentoi