Office details

DSC_4750.jpg

Toimistomme alkaa rakentua pikkuhiljaa todelliseen muotoonsa. Ja nyt kun oma asunto on remonttitavaraa ja muuttolaatikoita täynnä, on entistä ihanampaa että on tällainen rauhallinen tila johon voi paeta päiväksi. Meillä on muutamia yksittäisiä työpöytiä, sekä iso ruokapöytä minkä ääressä naputella menemään. Saattaa olla että tavarat hakevat vielä paikkojaan kevään edetessä, mutta ainakin tällä hetkellä viihdyn paremmin kuin hyvin. 

Vaaleanpunainen samettisohva on Hakolalta, tuolit, matot, lamput, sohvapöydät ja ruokapöytä Ellokselta. Ja RAKASTAN kaikkea siellä. Toimistosisustuksen innoittamana olen selaillut Elloksen nettikauppaa myös kotia ajatellen. Haluan kuitenkin asua hetken tuossa ennen minkään ostamista, sillä arkea eläessa huomaa, mitä kaikkia tarpeita onkaan huonekalujen suhteen. Viimeaikoina on saatu nauttia niin aurinkoisista päivistä, että koko työpäivän on pärjännyt pelkällä luonnonvalolla.

Innostuin viime perjantain postauksen innoittamana etsimään vanhoja asuja, joita voisin toteuttaa uudelleen. Huomioni herätti tämä 22.3.2014 julkaisema asu, jossa on ollut AVOKAAT jalassa!! Ja muutenkin tähän aikaan näyttäisi olevan nurmi vihreänä ja muutenkin melko keväinen meininki. Aion toteuttaa asun uudelleen heti kun säät sen sallivat. 

Tänään ei vielä yhtä lämmin ollut, mutta mikäli oma teoriani pitää paikkansa, kesästä tulee pitkä ja kuuma, sillä talvikin on ollut pitkä ja kylmä. Eikä tuolla kylmyydellä ole tällä hetkellä juuri väliä itselleni. Lämpöä enemmän arvostan tuota valoa, joka tulvii tälläkin hetkellä ikkunoista sisään niin voimalla, että harkitsen aurinkolasien päähän laittamista. 

Pahoittelut ettei tänään tullut poikkeuksellisesti Mental Health Mondayta. Viikonloppu meni niin muuttohulinoissa etten ehtinyt suunnittelemaan mitään aihetta. Palataan siis ensi viikolla taas rutiineihin. Nyt kuitenkin muutamia räpsyjä työhuoneelta.

DSC_4731.jpg

DSC_4737.jpgDSC_4734.jpg

DSC_4732 copy.jpg

DSC_4744.jpg

DSC_4756.jpg

DSC_4749.jpg

DSC_4736.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *