OUTFITS

Katselin läpi tämän kesän asukuvia ja huomasin, kuinka kuvista näkee ihan erilailla, millaiset vaatteet sopivat omalle vartalolle parhaiten. Tuntuu, että omalle kropalleni käy parhaiten löysä yläosa ja tiukat housut / lyhyt hame. Kohta on edessä lempivuodenaikani pukeutumisen suhteen, kun saa hautautua muhkeisiin villakerroksiin ja kevyisiin tekoturkkeihin. Nautitaan kuitenkin sitä ennen vielä hetki tästä "kesästä". Tänään ainakin näyttäisi pärjäävän jopa paljain säärin! 

Löytyykö lemppariasuja? Oma lemppari on varmaankin tuo sähkönsininen villapaita & nahkahousut. Combo jolla ei voi mennä vikaan. Eilen valmistautuessamme illan rientoihin yksi ystävistäni tuskaili pienen asukriisin kanssa. Noin sadan eri asuyhdistelmän jälkeen hän kaivoi mustan "luottomekon" esiin ja totesimme, että kaikilla pitäisi olla joku sellainen asu, joka toimii silloin kun ei mikään tunnu näyttävän hyvältä. Omaan luottoasuuni kuuluu ehdottomasti nahkahousut. Niistä tulee aina sellainen pieni itsevarmuuslisä ja särmä asuun kuin asuun. Ne käyvät korkojen ja silkkitopin kanssa hienoonkin tilaisuuteen, mutta toimivat myös neuleen ja lenkkareiden kanssa arkiasuna. 

Kommentit

Lina-Maria (Ei varmistettu)

Mä sun instagramiinkin joku aika sitte kommentoin, mutta sanotaampa nyt vielä kerran, että sulla on vaan niin upean uniikki tyyli. Jostain syystä sun kaikki asut toimivat. Tuntuu, että sulla on sellasia "perus pinnalla olevia trendivaatteita" sekä ihan normaaleja perus vaatteita, mutta niistä kaikista sulla on joku sun ihan omanlainen versio ja yhdistelmä. Kaikki asut ovat mielenkiintoisia. Ja tykkään vähän boheemista touchista. En tiedä mistä se tulee, koska et ole kuitenkaan mikään hippityttökään! :D

Sulla ei edes ole mitenkään tyyliin painottuva blogi, mutta silti oot jo pidemmän aikaa ollut mun "tyyli-ikoni" eikä mulla ole sellaisia oikeastaan ollut koskaan aikasemmin! Ehkä sun tyylistä jotenkin kumpuaa myös sun avoin persoonallisuus ja sellanen omanlainen rento asenne. Vaikka kaikki asut näyttävät tosi täysiltä kokonaisuuksilta, tulee kuitenkin sellanen fiilis, ettet mieti pukeutumista niin tarkkaan ja yhdistelet vaan oman fiiliksen mukaan kaikkea. :)

Haha tulipa pitkä, pohdiskeleva, ylistys sun tyylistä, mutta oon jo niin pitkään ihaillut ja miettinyt sun pukeutumistyyliä! :D

Ostatko ollenkaan ketjuliikkeiden vaatteita btw? Vai yritätkö etsiä enemmän uniikkeja erikoisempia vaatteita? Ainakin oot maininnut hankkivasi kaikki korut randomisti ulkomailta, esim katukauppiailta. :)

Okei, nyt loppuu tämä kommentti. Rentoa viikonloppua! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi ihana Lina-Maria, kiitos! <3 Tosiaan, harvemmin mietin asuja kovin kauaa. Vanhemmiten on tullut myös ehkä sellanen entistä rennompi asenne pukeutumista kohtaan. Että ei ole niin vaarallista, jos kaikkii osat asussa ei sovi täydellisesti toisiinsa. Joskus sillä tavalla kokonaisuudesta tulee jopa mielenkiintoisempi :) Ja tosiaan, ostan välillä toki ketjuliikkeistä, mutta paljon mielummin esimerkiksi joltain pienemmiltä merkeiltä tai kirppareilta. Mua kiehtoo ajatus siitä, että päällä on jotain uniikkia. Toki varsinkin jotain perusvaatteita ostan Zarasta ja H&M:stä.

Ihanaa viikon alkua! :)

(Ei varmistettu)

Vitsit sulla on kyllä ihana tyyli! xx :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos Liisa, kuin myös! :)

miksu (Ei varmistettu)

Hei tosta mustasta hapsumekosta joka sulla oli damissa, mikä koko sulla on? Onks ne euroopan vai aasian kokoja?

Elisa (Ei varmistettu)

Mulla on S! Toi on sellainen kietaisumekko, niin koolla ei oikeastaan oo kauheesti väliä edes. Se solmitaan kiinni siitä sivusta. Mun mielestä ihan perus kokoja :)

miksu (Ei varmistettu)

Kiitos Elisa vastauksesta!

Tresklp (Ei varmistettu)

Ihanaa näitä postauksia lisää! Vau

Kata (Ei varmistettu)

Vaude

(Ei varmistettu)

Heippa! Mistä tuo kolmannen kuvan ihana hame on? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Heips, se on valitettavasti Nycistä sellasesta liikkeestä kuin Pixiemarket :)

Kommentoi