Päällä Timssit ja toppatakki

Kaupallinen yhteistyö: Timberland

Vaikka miellänkin itseni usein korkokenkä- tai bootsitytöksi, on silti vaatekaapin tärkein hankinta silti hyvännäköiset lenkkarit. Tiesin, että muotiviikoilla tulee säntäiltyä sinne sun tänne, eikä todellakaan kiinnostanut kärsiä rakoista tai päkiäkivuista sen takia. Nykyään onneksi lenkkareitakin on niin siistejä, ettei mukavuuden tarvitse poislukea tyylikkyyttä. 

Ihastuin näihin Timberlandin Kiri Up -lenkkareihin ja niiden suloiseen väritykseen heti kun kokeilin niitä jalkaan. Nyt en tohtisi oikein muita kenkiä käyttääkään. Olen vedellyt näissä nyt neljä päivää putkeen, eikä loppua näy. Vaaleanpunainen ja punainen on muutenkin kiinnostanut lähiaikoina todella paljon pukeutumisessa, ja punaisten eri sävyjä on hauska yhdistellä keskenään. Ehdottomasti parasta näissä on kuitenkin se, miltä kengät tuntuu jalassa. 

Päällinen on todella kevyttä neulosta, joka myös hengittää hyvin. Olen kesän aikana kärsinyt jonkin verran polviongelmista, joiden takia olen joutunut kiinnittämään erityistä huomiota kenkiin. Kiri Upeissa on hyvä kantapään tuki neopreenista, ja kahdesta eri tiheydestä valmistettu välipohja joka tukee ja vakauttaa kantapään ja tukee holvikaarta. Näillä voi huoletta vedellä koko päivän, ilman että alkaa polvia särkemään tai selkää jomottamaan. Nauhat on 100 prosenttisesti kierrätetyt ja pohjallinen on antibakteerinen, jonka takia kengät eivät myöskään ala haista. 

Kiri Upeja on saatavilla myös mustana ja Timberland avasi viime viikon perjantaina lippulaivamyymälän Forumin kauppakeskukseen, joten siellä voi käydä testailemassa jalkaan. 

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit

Emmisofiak (Ei varmistettu)

Upee tyyli! Ja aivan ihana printti tuossa mekossa (?) mistä se on? :)

Elisa Lepistö

Kiitos! Se on Samsøe samsøen mekko :)

JohannaJ (Ei varmistettu) https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

Aivan ihana mekko! Ja samaten koko asu, rakastan tuota hentoa vaaleanpunaista niin paljon!

https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

Elisa Lepistö

Kiitos! Oon itsekin ihan fiiliksissä nyt kaikista punaisen eri sävyistä :D <3

Kommentoi