PÄÄSIÄISEN BAILUBIISI

Nyt on niin sairaan hyvä fiilis, että vaan hymyilyttää täällä yksin koneen edessä. Eilen lähettelin vähän opinnäytetyötä eteenpäin luettavaksi ja päätin pitää siitä hiukan lomaa viikonlopun yli. Tänään ajattelin kuitenkin vielä aamulla vähän tehdä muita koulujuttuja ja sainkin tehtyä kaikki 3 koulutyötä mitkä kuvittelin jäävän loppukuulle. Sehän tarkoittaa sitä, että nyt voin unohtaa kirjat hyvällä omalla tunnolla pääsiäisen ajaksi ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Joskus näinkin pienet asiat tuntuvat isoilta. Ja asioiden hoitamisesta kyllä tulee vaan aina niin mahtava olo. Miten sen aina unohtaakaan? Ja melkein aina myös ne hoidettavat asiat ovat paljon vähemmän aikaa vieviä, kuin olemme kuvitelleet. 

Kohta lähdenkin saunaan rentoutumaan ja vaihdan vaihteen vapaalle. Halusin tulla kuitenkin sitä ennen pikaisesti jakamaan tämän kappaleen, joka on soinut minulla viime päivät loopilla. Tämäkin on oikea hyvän mielen boostaaja. Kesäyöt, nurmikon tuoksu, iltauinnit, piknikit, purjehduspäivät, ulkotreenit ja grillibileet on ihan nurkan takana ja siitä tämä ainakin itseäni muistuttaa. 

Toivottavasti tekin pääsette hiukan lomailemaan. Mukavaa pääsiäistä! :)

Kommentit

Piu (Ei varmistettu)

Kommentoin taas kun meillä on sama tilanne kun tehdään lopputyötä ja valmistutaan. Monta sivua teillä piti olla että voi lähettää sen luettavaksi? Parannatko sitä sit kun saat palautetta siihen? Mulla on nyt 44 sivua kasassa. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hei! Meillä ei oo mitään sivumäärää määritelty, koska tutkimus voi olla niin erilainen, riippuen siitä mihin on erikoistunut. Esimerkiksi suunnitteluaiheisessa työssä saattaa olla kokonaisuudessaan vain 20 sivua. On suositeltu, että kielenohjaukseen lähettäisi työn vasta sitten kun tekstiä alkaa olla kunnolla, jotta ohjauksesta saa mahdollisimman paljon irti. :) mulla on nyt kans nelisenkymmentä sivua ja kommenttien jälkeen muokkailen, tiivistän ja lisäilen niiden ohjeiden mukaan, mitä saan. Kannattaa lähettää muillekin kuin ohjaajalle, jos lähipiirissä on jotain keneltä voisi saada hyviä vinkkejä!

jenska (Ei varmistettu)

ihana biisi!

Elisa (Ei varmistettu)

Joo mäkin oon ihan rakastunu tähän! :)

MINNASOMERO (Ei varmistettu)

Ah mikä biisi!! Toivottovasti oli myös rentouttava pääsiäinen! :) <3

Elisa (Ei varmistettu)

Eikö ookki ihana! Joo oli kyllä varsin rentouttava loma <3 toivottavasti sullakin Minna! :)

Kommentoi