Päivä Madridissa

Pyörimme yhden päivän Madridissa ja nautimme uskomattoman aurinkoisesta ilmasta. Kävelimme ympäri Madridin keskuspuistoa ja kävimme uskomattoman kauniissa kristallipalatsissa. Ilmassa oli jo kevään merkkejä ja nyt tuntuukin ihan hullulta olla täällä lumipyryn keskellä. Jotenkin sitä ehti jo tottua ajatukseen, että kesähän on ihan kulman takana. 

Kyllä se kevät tosin täälläkin alkaa jo näkyä, vaikka tällä hetkellä ikkunasta ulos katsoessa näkyykin vitivalkoinen maisema. Itselleni eniten vaikuttaa valon määrä, joka on moninkertaistunut lähiviikkoina. Katselin yhtenä päivänä netistä auringon lasku- ja nousuaikoja ja luettelin poikaystävälle ääneen. En voinut uskoa, kuinka paljon päivä pitenee jo yhdessä viikossa. Voitteko uskoa, kuukauden päästä aurinko laskee vasta kello kahdeksalta!

Tämä onkin oikeastaan aika ihanaa aikaa, kun kokoajan mennään valoisampaan ja lämpimämpään päin. Huomaan valon lisääntymisen myös ihan suoraan omissa energiatasoissani. On jollain tavalla enemmän intoa tarttua erilaisiin asioihin. Tämän sunnuntain ajattelin kuitenkin ottaa ihan levon kannalta ja suunnata energian johonkin ihan muuhun kuin hyödyllisiin asioihin. Aamupäivä on tullut soiteltua pianoa ja kitaraa poikaystävän kanssa ja ilta menee ystävän kanssa ruokaa tehden ja elokuvia tuijotellen. 

Tässä kuitenkin Madrid-päivän kuvasaldo!

Kommentoi