Pakkasenpuremia

Viime vuonna paukkupakkasten tultua yllättäen Helsinkiin, olin Costa Rican lämmössä ja mietin onnekkuuttani. En silloin muistanut, milloin olisin viimeksi kokenut alle 20 asteen pakkaset. Tänä vuonna olen kuitenkin ollut innoissani näistä keleistä. Meri höyryää upean näköisenä, aurinko paistaa ja joka paikassa näyttää ihan satukirjan kuvitukselta. 

Silloin kun ei tuule, voi säästä nauttia ulkonakin. Olen myös pukeutunut sellaisiin kerroksiin, ettei kylmä ole tullut. Farkkujen alle fleecevuoriset trikoot, villapaidan alle tekninen juoksupaita ja tekoturkin alle untuvatakki. Ainoa, mikä on kärsinyt kasvojen lisäksi pakkasesta on jalkaparkani. Tajusin vasta nyt kovien pakkasten alettua, etten omista yksiäkään kunnon talvikenkiä. 

Kävimme loppiaisena kävelyllä ennen toimistolle menoa ja varpaani olivat ihan valkoisina kylmyydestä sen jälkeen. Sara lupasi onnekseni lainata minulle Timberlandeja kylmille keleille, joten jatkossa pysyy varpaatkin vähän lämpimämpinä. Kun pukeutuu oikein, on talvi oikeastaan aika ihana. Taidan tänään pakata taas termarin mukaan ja suostutella poikaystävän pitkälle kävelyretkelle.

It's been really beautiful in Helsinki for the past week, but super cold as well.


Kommentit

ulkoporilainen

Todella kauniita kuvia! Otitko automaatilla, vai minkälaisia asetuksia käytit?

Elisa Lepistö

Kiitos! En käytä lainkaan automaattia, vaan säädän aina tilanteen mukaan :) en muista, mitä tässä on ollut. 

Micaela (Ei varmistettu)

Todella hienoja kuvia! Itse nautin todella paljon pakkasista. Reippaan lenkin jälkeen todella tuntee, että on käynyt ulkona. :)

Elisa Lepistö

Sanopa muuta! Fiilis on ihan erilainen kun kesällä :)

Kommentoi