PARAS AIKA VUODESTA

Perjantaina olisi tehnyt mieli vain jäädä laiskottelemaan kotiin, mutta ulkona näytti olevan niin kaunis sää, että oli pakko lähteä liikkeelle. Vailla kunnon päämäärää hyppäsimme metroon ja ajelimme yläkaupunkiin. Ja voi kuinka kaunista keskuspuistossa olikaan. Osa puista on vielä ihan vihreinä ja toiset hehkuvat kirkkaanpunaisina. Olin niin tyytyväinen, että lähdin. Kävimme hakemassa ruokaa, treffasimme tytöt ja menimme istuskelemaan yhdelle lempispoteistani.

Aurinko lämmittää vielä yllättävän paljon, ja osaan jotenkin paremmin nauttia tästä vuodenajasta, kun ei tarvitse palella. Taas kerran todistimme useammat hääkuvaukset, yhdet jopa ihan vierekkäin. Jotain koomista siinä on, kun kaikki hääparit ovat siellä ihmisten keskellä kuvaajineen. 

Haluaisin vielä joskus mennä soutelemaan Central Parkiin. Boathouse-nimisen ravintolan vierestä voi nimittäin vuokrata veneen, muistaakseni 15 dollaria/h. Sekin on tosin ehkä hiukan hullunkurista, että sitten niitä soutajia on todella paljon siinä samassa pienessä lammessa. Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *