Parasta just nyt x 7

Kenellä muilla alko soimaan otsikon luettuaan Robin päässä? Laitan vahingon kiertämään, sillä en pääse tästä korvamadosta enää eroon. 

Ajattelin kuitenkin listata tän hetken lemppariasioita tänne. 

 1. Paljaat sääret ja muhkeat neuleet. Tämä on ihan parasta aikaa pukeutumisessa, sillä saa hautautua jo kerroksiin yläkropassa, mutta päivettyneet jalat eivät jäädy vielä ilman sukkahousuja. 
 2. Syksyn illanviettojen suunnittelu. On illallista, peli-iltaa ja ison porukan Viron reissua! Pelkkä ajattelukin saa jo hymyn huulille.
 3. Iloisten kesäbiisien vaihtaminen melankoliseen nuotiomusiikkiin. Parasta nautittuna takkatulen tai kynttilöiden roihussa.
 4. Kaikenlaiset järjestelypuuhat, varsinkin sellaiset jotka vaativat tavaroista luopumista. Isäni sanoi jotain, mitä jäin ajattelemaan pitkäksi aikaa: Jos Helsingissä neliöhinnat tuppaavat olemaan 4-7000 euroa, voi muutaman lisäneliön saada ihan vain luopumalla tavarasta jota on säilönyt asunnossaan vuosikausia. 
 5. Vyöt. Melkein kaikki vaatteeni mekoista takkeihin ovat hyvin väljiä. Silloin look on aina melko samannäköinen: löysää löysän päällä. Viimeaikoina olen alkanut käyttää kuitenkin vöitä takkien, villamekkojen ja löysien juhlamekkojen kanssa. Ilme muuttuu täysin ja vaatekappale tuntuu ihan uudelta. 
 6. Työmatkat. Kun olen tehnyt kotona töitä, olen välttänyt jokapäiväisen bussissa istumisen. Ajatuksen tasolla tämä on ihanaa, ettei tarvitse istua ruuhkassa vasten tahtoaan. Kuitenkin nyt kun olen tehnyt paluun työmatkailuun, olen oppinut myös arvostamaan sitä. Se on ainoa hetki päivässä, kun on vähän niinkuin pakotettuna istumaan hiljaa omien ajatuksiensa kanssa. 
 7. Clipperin teet. En normaalisti juo teetä, sillä niissä on outo kitkerä maku (tai sitten en osaa tehdä niitä oikein), mutta Clipperin "infusions" teet ovat parasta mitä tiedän. Voin keittää niitä kokonaisen pannullisen itselleni ja lipitellä illan mittaan. 

   

  Shoes - Steve Madden, Knit - Monki

Pictures: Annika Ollila

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Itseäni häiritsi myös joskus teen kitkerä maku, kunnes tajusin että olen vain aina liottanut sitä kuumassa vedessä liian pitkään. Yhdestä teepussista saa helposti vähintään minun ja poikaystäväni teekupposet.

Elisa Lepistö

Mulla saattaa olla sama ongelma! Ja tietääkseni teetä ei saa laittaa ihan kiehuvaan veteen? Pitää ehkä antaa vielä mahdollisuus :D

Suvi K.
Sisunainen

Jos juot vihreetä tai valkosta teetä, anna veden jäähtyä hetki tai laita mukin pohjalle tippa kylmää vettä ennen teen lisäämistä. Ja tosiaan älä hauduta liian pitkään; kannattaa maistaa välillä ja kokeilla, josko tee olisi jo valmista. Toki eri teelaaduissakin on suuria eroja.

Musta työmatkat tai vastaavat bussissa istuen on aika ankeita, mutta pyörällä paljon paljon kivempia! Monesti pyörä on ihan yhtä nopea jollei nopeampi kuin julkinen liikenne, ja samalla saa vähän liikuntaa ja raitista ilmaa. Epäaamuihimiselle työmatkapyöräily toimii myös hyvänä herättäjänä. Sisällä istua ehtii sitten työpaikallakin. :)

Elisa Lepistö

Hei wau mitä next level teevinkkejä! Pitää ehdottomasti kokeilla :D ja toi pyöräily on niiiin totta! Pakko ostaa heti keväällä pyörä varastetun tilalle! Terkuin toinen epäaamuihminen :D

Apaa (Ei varmistettu)

Ehin lukea koko postauksen siinä uskossa, että tää on sara ticklen blogi kunnes katoin kuvat XD Hauskaa, miten teijän blogit on muuttunu tavallaan tosi saman tyylisiks, mutta kuitenki oot säilyttäny sellasen oman vähän syvällisemmän ja pohdiskelevan touchin!

Elisa Lepistö

Hahaha eikä! :D kieltämättä melko saramainen otsikko! Just eilen puhuttiin näistä listoista sen kanssa :D

janinajohanna (Ei varmistettu)

Mulle kävi ihan samalla tavalla! :D

Miia Matala-aho (Ei varmistettu) http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

Ihan super upeita kuvia, siis jestas sentään! *sydänsilmäemoji* ja voi mikä hyvän mielen postaus muutenkin <3

http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

Elisa Lepistö

Voi kiiitos! <3 ihana kuulla! 

katieve (Ei varmistettu)

Onko tuo ihana muhkea Monkin neule nykyistä mallistoa? :)

Elisa Lepistö

On! :) oon käyttänyt sitä nyt kaks viikkoa putkeen joka päivä :D suosittelen!

MillaV. (Ei varmistettu) http://www.voimavahtila.fi/

Ah, jättineuleet (tai ponchot) + paljaat sääret on ihanuutta! Tosin itse en vielä sanoisi, että kesä on mennyt - nythän on vielä luvattu ihan huippusäätä! Kyllä se syksy ehtii tulla ajallaan :)
Omat "parasta just nyt" -ajatukseni viime viikonlopulta: http://www.voimavahtila.fi/?p=11828

Kommentoi