#PARASTAKESÄSSÄ

Mikä on parasta kesässä? Herkulliset mansikat, kylmä jäätelö, tuoreet herneet vai uudet perunat? Tai onko se iltapiknikit, ruskettunut iho, festariretket ja aamuyön auringonnousut? Vai onko parasta sittenkin leikatun nurmikon tuoksu, lämmin asfaltti paljaiden jalkojen alla tai kenties sadettajien läpi juokseminen kuumana hellepäivänä? Olen itse niin henkeen ja vereen kesäihminen, että kysymykseen tuntuu lähes mahdottomalta vastata. Kaikkihan on kesällä paremmin, ja kaikki kesässä on omalla tapaa parasta. 

Lumene haastoi kuitenkin jakamaan oman lemppariasiani kesässä, ja ehkä kaikkien parasta on kuitenkin se, kun koko päivän voi viettää ulkona. Aamulla heti herätessä aurinko kutsuu juomaan aamukahvin parvekkelle. Päivän treenit hoituu ulkona joko pyöräillessä tai puistossa jumppaillessa. Iltapäivästä voi napata mukaan eväät ja kirjan ja siirtyä rannalle makoilemaan. Illan tullen voi koota kaverit Seurasaareen, pakata Aliaksen ja pari kylmää juotavaa mukaan.Voi istua yömyöhään laiturilla ja katsella kun aurinko laskee, vain noustakseen pian takaisin. Meikin voi jättää minimiin, sillä päivettynyt iho kaipaa vain hiukan kosteus- ja BB-voidetta näyttääkseen hyvältä. 

Lumenella on meneillään kesäkilpailu Instagramissa. Sen tehtävänä on vastata kysymykseen: mikä on parasta kesässä? Jakamalla kuvan rakkaimmasta kesähetkestäsi hashtageilla #lumene ja #parastakesässä osallistut kilpailuun. Palkintoina on Lumenen tuotepaketteja. Täällä lisätietoa Instagram-kilpailusta. 

Yhteistyössä Lumene

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *