Parsaa ja uppomunia
Olen päässyt nyt ihan uppomunien makuun. Ne maistuvat jotenkin niiin paljon paremmilta kuin tavallisesti keitetyt munat. Rakastan sitä hetkeä, kun tekee munaan viillon ja keltuainen valuu ympäri lautasta. Tänään piti saada jotain helppoa lautaselle treenin jälkeen. Olin jo syönyt lounaan, joten ei ollut kova nälkä. Päätin pitää ruoan todella kevyenä, joten heitin sekalaisen setin kasviksia uuniin.
Pellille meni porkkanaa, parsaa ja kirsikkatomaatteja. Lorautan nykyään aika reippaalla kädellä öljyä päälle ja mausteina käytän grillimausteseosta, valkosipulia ja joskus yrttejä. Tykkään siitä, että kasvikset ovat hiukan rapsakoita, joten laitan uuniin 225-250 astetta ja paistan niitä noin 20 minuuttia.
Kasvisten päälle laitoin pari uppomunaa ja tuoretta basilikaa. Kunnon kesäruokaa!
I love poached eggs and I recently learned how to make them by myself, so I’ve been doing a lot of those lately. Today I had asparagus, tomatoes, carrots and poached eggs for second lunch. So delicious, easy and healthy – just the way I like it!