Pelkkää hyvää

Tiedän, että sorrun usein hehkutukseen. Toisaalta pidän sitä myös yhtenä parhaista piirteistäni. Ilostun mitä pienimmistäkin asioista ihan järkyttävän paljon. Välillä se aiheuttaa hilpeyttä kanssaihmisisissä ja välillä se leviää muihinkin. Parasta on tietysti se, kun ympärillä on tyyppejä, jotka innostuu ihan samalla tavalla asioista. 

Niinkuin nyt ensin Nycissä ja sitten täällä. Pari viikkoa on mennyt sellaisessa elämänhumalassa, että oksat pois. 

Sen sijaan, että etsisi ympäristöstään kaikkia asioita jotka on huonosti, voi keskittää energiansa myös huomaamaan kaikki hyvät asiat. Aloitetaan vaikka siitä, että viikonloppu on käynnissä. Meille se tietysti tarkoittaa työn kannalta ihan tavallista päivää, mutta kun näitä maisemia katselee, en voi olla miettimättä että voisi asiat olla hullumminkin. 

Kommentit

Kyllähän tuollaisia maisemia saa hehkuttaa! :D

 

https://faijahommia.fi/

Emppuli (Ei varmistettu)

Harvoin iskee ihan oikea kateus muiden matkakuvia katsellessa mutta nyt täytyy sanoa, että Malediivi kuvat on kyllä ihan omaa luokkaansa, onneksi vaan muutama kuukaus ja pääsee itsekkin aurinkoisiin maisemiin..... huh :D nauttikaa!!!

Elisa Lepistö

Voieii! :D No mutta onneksi sullakin on reissu lähestymässä! Tää voi olla vaan sellaista reissukuumeen keräännyttämistä :)

ElizabethRinne

Ihana teksti ja niin toden totta! Nauttikaahan olostanne siellä sekä tietenkin toistenne seurasta! <3 

Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

Elisa Lepistö

Kiitos! <3 Me naatiskellaa!

Taru Mari
Stuff About

Hehkuttaisin itsekkin kyllä tossa tilanteessa.<3

Elisa Lepistö

:) joo on tää aika älytön paikka!!

Kaislatar (Ei varmistettu)

Hei! Malediivit, pitkäaikainen haave. Onko kenties tulossa kattavaa postausta, miten, minne ja miksi? :D Eli mistä varata, mihin sijoittua, miten säästää, mikä hintataso, vinkit Malediiveista jne. Auttaisi kovasti tulevaisuudessa. Nautihan!

Savon (Ei varmistettu)

Samat asiat kiinnostavat! Itse puntaroin valmismatkan/ omatoimimatkan välillä. Lähes aina teen omatoimimatkoja ja Malediiveilla olisi tärkeää löytää sopiva paikka sukelluksen kannalta. :)

P (Ei varmistettu)

Heippa! Vastaan tällä välin Elisan puolesta sen verran, että itse oon Malediiveilla aika tarkkaan viikon päästä ja menen paikallisten asuttamalle saarelle, joka on paljonpaljon edullisempi kuin luksussaarelle sijoittuminen. Pelkästään kuljetukset luksussaarille voivat maksaa monta kymppiä, voidaan puhua jopa satasista riippuen kulkuvälineestä :D. Itse menen pohjoiselle Ari atollille, Rasdhoon ja Ukulhaksen saarille, ja viikon majoitukset maksoivat keskimäärin 25€/yö/per nokka sisältäen aamiaisen :). Ja kulkeminen (toivon mukaan) onnistuu paikallisten ns, hedelmäveneillä, joka maksaa muutaman dollarin. Netissä oli hieman sekavasti aikataulut ja ilmeisesti ne ei siellä muutenkaan aina ihan päde, joten pidetään peukkuja että onnistuu :D.. Mutta jos kiinnostaa käydä Malediiveillä, niin tämä on oma vinkkini budjettimatkailuun :). Netistä löytyy jo jonkun verran tietoa paikallisten asuttamista atolleista ja saarista, joille myös reppureissaajat ovat tervetulleita, kannattaa googlailla niin löytyy ehkä sieltä omat suosikit mihin haluaisi käymään. Lennoista sen verran, että usein suositellaan yhdistämään Sri Lanka osaksi Malediiveja, ilmeisesti todella edullisia näiden maiden väliset lennot, itse olen sinne myöskin menossa samalla käymään :).

Elisa Lepistö

Kiitos P! Siinä tulikin tosi kattavasti tietoa! Me lennettiin Malén kentälle Istanbulin kautta. Alunperin lennot oli jotain 460 euroa, mutta aikailtiin bookkailujen kanssa sen verran että lopulta maksettiin ehkä 600 euroa/nenä. Lento oli tosi iisi ja kenttä oli ihan rannassa, joten siitä käytännössä vain talsittiin suoraan veneeseen. Oli muutenkin ehkäpä helpoin lentokenttäulostautuminen mitä olen koskaan tehnyt. Siitä sitten hurauteltiin 45 min. veneellä tänne Summer Islandille, joka meni tosi nopeasti kun popit soi täysillä ja maisemat oli mitä hienompia. Täällä on eritasoisia ja -hintaisia majoituksia (vaikka oikeastaan yksi hotelli vain löytyykin) ja varsinkin tällä tavalla kolmistaan hinta ei päätä huimannut jos nyt vertaa vaikka Nycin hotellihintoihin. Päädyimme itse ihan hotels.comia selaillen tähän vaihtoehtoon, sillä emme halunneet liian pitkälle Malén kentästä, kun on vain viikko aikaa. Ollaan oltu kyllä kaikin puolin todella tyytyväisiä tähän valintaan.

Kommentoi