Perjantain ilonaiheita

Kun eilen istuin lentokoneessa palatessani Tukholmasta, katselin ulos ikkunasta ja henki miltei salpaantui. Puut olivat värjäytyneet kauniisti ruskan eri väreihin, aurinko paistoi ensimäistä kertaa moneen päivään, taivas loisti sinisenä ja muutenkin kaikki värit näyttäytyivät hiukan kirkkaampina. Suljin silmät ja nautin siitä, miltä auringonpaiste tuntuu kasvoilla. Olin jo melkein ehtinyt unohtaa. Ilokseni huomasin tänään aamulla makuuhuonen verhoja raottaessani, että samanlainen väriloisto oli takapihalla tänäänkin. 

Tällä hetkellä juon edelleen aamukahvia ja teen jo kolmatta tuntia töitä sängystä. Poikaystävä on reissussa ja olen pitkästä aikaa yksin kotona yli viikonlopun. Kaikkea mukavaa on kuitenkin luvassa, sillä olen näkemässä pitkästä aikaa eri ystäviä, joiden näkeminen on jäänyt aivan liian vähälle kaiken kiireen keskellä. Tänään olisi myös tarkoitus treffata Saran ja Mariannan kanssa ja nauhoittaa uusi podcast. Illalla olen menossa vihdoin ja viimein testaamaan kovin kehuttua Via Tribunalia. Huomenna on puolestaan siskon pojan syntymäpäivät ja lisää treffejä ihanien tyyppien kanssa. 

Kuvissa näkyvät kengät saavat myös hymyilemään, sillä kyseessä on vedenkestävät korolliset bootsit, jotka sain Sorelilta. Ei tarvitse siis tehdä kompromissia enää lätäkkökelillä tyylin suhteen. Nyt olisi muutenkin hyvä hetki tehdä myös pientä vatekaapin syyssiivousta ja kaivaa kaikki ihanat neuleet ja talvisemmat vaatteet etualalle ja pakata kesävaatteet pois. Taidan ottaa tämän nyt tehtävälistalle huomiselle aamulle. Toivon mukaan kesävaatteet saa ottaa seuraavan kerran esiin uudessa asunnossa.

Viikonloppuna olisi tarkoitus myös julkaista ensimmäinen osa asunnon ostamista kertovasta juttusarjasta, johon sain idean eräästä kommentista. Aihe on varmasti ajankohtainen monelle tällä hetkellä, joten ajattelin summata asioita ylös, sillä projekti voi tuntua todella suurelta ensimmäisellä kerralla. Ensimmäisessä osassa aiheena on asuntolainan hakeminen. 

Ihanaa viikonlopun alkua! 

 

Vest & shirt - Lindex, Shoes - Sorel, Cap - Flea market, Bag - Furla

Pictures: Tomi Taskula

Kommentit

JokiJohanna (Ei varmistettu) https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

Söpö asut kivasti nitoutuu noihin kenkiin :D

https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

Kommentoi