PIILOPAIKASSA

Monilla tuntuu olevan New Yorkista sellainen kuva, että täällä joutuu kokoajan olemaan liikenteen ja hälinän keskellä. Ainoana viheralueena pidetään Central Parkia. Vaikkakin Central Park on näkemisen arvoinen, on Manhattanilla myös monia muita puistoja ja viheralueita. Esimerkiksi Alphabet City, joka on East Villagen itäpuolella, on täynnä kauniita piilopaikkoja. 

Uusi tuttavamme Maukka vei meidät maanantaina kävelylle ja kävimme istuskelemassa parissakin eri paikassa. Ensin istahdimme Tompkins Square Parkiin, joka oli täyttynyt auringonottajista. Aurinko paahtoi kuitenkin niin kovaa, että lähdimme vähän syrjäisempään ja varjoisampaan aidattuun puistoon. Olin kuvitellut, että nämä ovat vain lähitalon asukkaille, mutta Maukka kertoi useimpien olevan kaikkien käytössä. 

Idyllisellä pihamaalla oli muutamia eri pöytiä ja tuoleja, jotta siellä voi järjestää vaikka piknik-illallisen. Kuulemma jotkut olivat varanneet saman puiston myös hääjuhlia varten itselleen. Pitkä pöytä täynnä ystäviä, kaunis sää ja mahtava miljöö. Aika hauska idea. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *