Pikaiset tsempit

Koska usein tähän aikaan vuodesta oma sohva tuntuu usein houkuttelevammalta vaihtoehdolta, kuin kuntosalille tai lenkille lähteminen, ajattelin laittaa teille pari inspiroivaa kuvaa Facebookin gym and fitness motivation sivulta!

 

Itse tein tänään kotosalla pylly- ja vatsatreenin. VINKKI: Jos ette tiedä mitä treenaisitte kotona, tai aikaa menee turhaan palloiluun ja mietiskelyyn, suosittelen lataamaan App-storesta sellaisen treenisovelluksen, joka löytyy siis hakusanalla "treeni". Siinä voi valita mitä lihasryhmää tekee ja kuinka kauan. Nainen tekee videolla mukana ja ilmoittaa kun on aika vaihtaa liikettä. Itse tein juuri sen mukana tänään ja oli mukavaa tyhjentää pää kokonaan ja tehdä vain mitä käsketään.
Lenkille ei ole menemistä ennen kun saan ne nastat ostettua! :) Nyt voi loppuillan ottaa rennosti!

Mukavaa illanjatkoa!

Kommentit

Lilja (Ei varmistettu)

Hei kiitos tosta treenisovellus-vinkistä, se on just mitä mä tarviin!

Elisa (Ei varmistettu)

Eipä mitään ! :) se on vähän kun olis omassa olohuoneessaan ohjatulla tunnilla!

Anonymous (Ei varmistettu)

Kuulostan ihan kauheelta mut mua välil ärsyttää laihat ja oikeesti kauniit blogitytöt (ärsyttää = oon kateellinen), mutta sä et "ärsytä" ollenkaan koska syöt oikeesti terveellisesti ja teet kroppas eteen jotain! Etkä valita "voi kun oon läski" vaikka oot hoikka ja terve. Tykkään sun blogista tosi paljon! Kaikki respetit ja treenivinkit on niin super :)

Elina (Ei varmistettu)

Moikka! Alotin oman blogin kirjottamisen tänään pitkälti just sen takia että saan niin paljon innostusta muiden blogeista ja päättelin että ehkä myös oman kirjottaminen ois hyvä juttu. Sun blogi antaa ehkä eniten motivaatiota, joten iso kiitos siitä! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hmm, ehkä se vaatii vain hiukan totuttelua :) Laita jotain energistä musiikkia päälle ja ala vaan tekemään!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos paljon Elina! Hyvältä näytti blogisi ensimmäinen kirjoitus. Jään odottelemaan innolla uusia postauksia!:)

Anonymous (Ei varmistettu)

Hei!Yritin etsiä sitä treenisovellusta mut en löydä sitä, niin aattelin että voisitko vaikka linkata sen mulle? :)Ps. sulla on aivan mahtava blogi!Oon saanut niin paljon innostusta urheilun ja syömisen suhteen tästä sun blogista, etten voi kun kiittää sua!:)

Elisa (Ei varmistettu)

Moi, Mikä puhelin sulla on? Voi olla että toi olis tarjolla vain Applelle? Kiitos hirveästi! Tollaset kommentit on aivan ihania. Tosi kiva kuulla että oot innostunut!! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Ai no se selittääkin sit että miks en löyänyt sitä, koska mullahan on vaan tollanen nokian kosketusnäyttö!:-DJa oleppas hyvä:)

Elisa (Ei varmistettu)

No voi hitsi! Toinen mikä on kans hyvä on Nike training club! Se on vähän samantyyppinen:)

Anonymous (Ei varmistettu)

pitääpä käydä kattomassa!:)

Elisa (Ei varmistettu)

ei maksa mitään :)

saara (Ei varmistettu)

maksaakos se ohjelma? :)

Anna A (Ei varmistettu)

Mää en edelleenkään osaa asennoitua kotona treenaamiseen. Ei vaan pysty keskittymään... Tulee jotenkin ihan naurettava olo :)

Kommentoi