Pink mania

Puhuimme jonkin aikaa sitten väreistä ytävieni kanssa ja totesin, ettei minulla ole mitään lempiväriä. Ystäväni naureskelivat ja sanoivat, että onhan: musta. 

Hetken aikaa pohdittuani totesin, että omassa vaatekaapissa tosiaan on varmaan 80 prosenttisesti pelkkiä mustia vaatteita. Olen lähiaikoina pyrkinyt vähän pois tästä synkästä pukeutumisesta ja jostain syystä kaikki vaaleanpunaisen eri sävyt ovat huudelleet nimeäni. Vaikka vaaleanpunainen näyttää ihanalta päivettynyttä ihoa vasten, toimii se ihanasti myös talvivaatteissa. 

Muhkea vaaleanpunainen neule, iso villapipo tai hempeänvärinen villakangastakki tuovat pientä väriloistoa pimeyden keskelle. Se sopii myös täydellisesti yhteen nuden eri sävyjen tai harmaan kanssa. 

Erityisen ihanalta vaaleanpunainen näyttää mielestäni velour- tai samettipinnassa. 

Selailin eilen vähän nettikauppatarjontaa, vaikka olisi pitänyt pakata ja huomasin että pyörin Zalandon sivuilla kuin Elle Woods konsanaan. Tässä muutamia lemppareitani tarjonnasta.

1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 7. here 8. here

*adlinks

Kommentit

Samsoefreak (Ei varmistettu)

Useimmiten vilkaisen muotiblogikirjoitukset hyvin pintapuoleisesti, mutta nyt olet kyllä löytänyt unelmien mekon!! TUO SAMSOEN MEKKO ON UPEA. Lähtee kyllä ostoskoriin:)

Elisa Lepistö

Kiva kuulla! Toi printti on kyllä ihan mieletön :) 

Kommentoi